Da, kasnije sam vidio da nema HDT, cim sam vidio oblik heatsinka, on mi je prvi pao na pamet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sunbeam Core Contact Freezer
BRAVO!
sad jos reci izvor info(poprilicno sam siguran da znam od kud ti info ali da vidim dali sam 100% u pravu)..
baš sam gledal na frostytech-u coolere pa sam naišel na tog
dobar dobar..ja misio da si po google-u nagado ;)
decki mislim da je zavrijedio da mu svatko da thmp up/hvala ;)
BRAVO!
sad jos reci izvor info(poprilicno sam siguran da znam od kud ti info ali da vidim dali sam 100% u pravu)..
Jel je Prolimatech Megahalems ?
mega nema HDT :(
@toxic-koja noctua?
ima ih tiusce ako si mislio na nh-u12p nije...nema hdt
gledo sam po izgledu nisam iso za "hdt" tj boljim izgledom i baze i ajmo reci da ako ima hdt bolje hladi iako je teze poravnat bazu ako je iskrivljeno ugl nikakve koristi od toga :D
koliko vas ima ove tj bilo koji od vas : (neka samo prepise popis i stavi broj koji je po redu)recimo Scythe Katana x1 pa Scythe Katana x2 itd... hvalaaa
Scythe Katana
Arctic Cooler Freezer PRO...
Scythe Ninja
Scythe Mugen 2 x2
SCythe Zipang
Scythe Kabuto
Coolermaster V8
Arctic cooling Frezzer 64 Pro x1
Shuriken ,
Thermalright Ultra 120 Extreme
Coolermaster V8
Scyhe Mugen 2
ovako ja bi reko do nekih 350kn definitivno mugen 2 ili kabuto jedan od ta 2 drugi ne dolaze u opciju
ajmo reci do nekih 500kn tu ulaze true 120, coolermaster v8
a za nesto vise od 500kn ne bi htio dati prijedlog jer tesko ko da ce razumijet ulaganje u cpu cooler za vise od 500kn jer misle da za te pare mozes kupit vodeno :D ili im je glupo ulagat u nesto skuplje kada tu ima true 120 :D
Ne kuzim kaj si štel reč s brojevima, ali ja imam Arctic cooling Frezzer 64 Pro .
Radi mi Athlon 620 @ 3250 MHz idle 37-39 load max 50 C.
Inache preporucujem proc, ludilo je, samo se mora overklokat inache nish :-).
Pozz.
koliko vas ima ove tj bilo koji od vas : (neka samo prepise popis i stavi broj koji je po redu)recimo Scythe Katana x1 pa Scythe Katana x2 itd... hvalaaa
Scythe Katana
Arctic Cooler Freezer PRO...
Scythe Ninja
Scythe Mugen 2 x1
SCythe Zipang
Scythe Kabuto
Coolermaster V8
Shuriken ,
Thermalright Ultra 120 Extreme
Coolermaster V8
Prolimatech Megahalems.
scythe mugen 2 FTW !!!
sama instalacija kulera je jako sj*bana -.-
scythe mugen 2 FTW !!!
sama instalacija kulera je jako sj*bana -.-
To je bija moj izbor, ali nije sta na maticnu. Stane ... samo bi mora vadit jedan red memorija, a to mi ne igra. Tako da san na kraju završija na AC Freezer extreme i jako zadovoljan, load 50-53ºC, Q9550@3,4. I njegova instalacija je jako sj*bana, iako je na papiru zvucala kao piece of cake, al bar nisan mora maticnu skidat.
Stiglo ih je kodnas par....kad smo mjerili mrvicu slabiji je bio od Mugena2 na AMDu no svejedno s obzirom na cijenu(u USA) moćan hladnjak......
Ja sam zasad uzeo Alpenfoehn Brocken....malo sam gledao po forstyu i vidim da se na top10 uguzio nekakav DeepCool Iceblade PRO.....za kojeg sam skuzio da je kopija EKL-ovog alpenfona.... pravac graz,32€ i tras,jedan od boljih ladnjaka s kojime sam radio(3,8ghz X3 sa 1,55V u loadu nakon cuku igranja ne prelazi 26 + 20 kolko amd vara....46 stupnjeva....impressive.)
Kaj mislite o CoolerMaster V10? Košta 1000 i nešto kn...
Kaj mislite o CoolerMaster V10? Košta 1000 i nešto kn...
nemoze se usporedivat sa standardnim zracnim hladnjacima jer ima ugraden TEC iliti peltier od 70w ...
No gledaj ako imas love uzmi ako nemas radije odi na TRUE.. stvar je jednstavna on tek dolazi do izrazaja pri vecim klokom i vecim temperaturama...
najbolji cooler je po meni Thermaltake Sonic tower. Šteta što ga ne proizvode i za nove sockete. Pazite, pasivac a odlično hladi i ima mogućnost ugradnje dodatnog ventilatora.
najbolji cooler je po meni Thermaltake Sonic tower. Šteta što ga ne proizvode i za nove sockete. Pazite, pasivac a odlično hladi i ima mogućnost ugradnje dodatnog ventilatora.
LOOOOOOOOOOOOL.. pa skoro na svaki pasivac mozes stavit 1 na neke cak i vise ventova..
slažem se. Ali i bez dodatnog ventilatora dobro hladi.
Kad smo vec kod coolera :)
Ja sam mislio da ćeš stavit mačku za cooler
Gledao sam malo testove mugena 2 i ninje 2 i ninja 2 prosječno lošije hladi za 0.5C, a košta 30-50kn manje(košta 299kn, a mugen 2 preko 330kn), pa sam se odlučio za nju, a mugena 2 nema više nigdje.
Također se može stavit vent i odostraga, dobije se i kopča koliko sam vidio na youtube-u. Stavljam scythe slipstream 1200 rpm.
Kupujem hladnjak i nemam bas puno iskustva sa njima pa vas molim da mi kazete, svugdje gledam ali svako prica svoju pricu o njima, jel mi mozete reci koji ce mi bolje radit od ova dva, cjena nije bitna :
THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme Black Edition rev. C
-uz njega jedan dobar ventilator
ILI
CORSAIR Cooling Hydro H50
Kupujem hladnjak i nemam bas puno iskustva sa njima pa vas molim da mi kazete, svugdje gledam ali svako prica svoju pricu o njima, jel mi mozete reci koji ce mi bolje radit od ova dva, cjena nije bitna :
ILI
makar nemas drugi hladnjak znam da je THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme Black Edition rev. C bolji ;)
EDIT:mislio da ces stavit neki zarcni haldnjak...ja bi iso na H50!
ILI
Ja sam se dvoumio isto među ta dva i noctua nh-u12p te nakon popriličnog broja pogledanih reviewa odlučio se za THERMALRIGHT.
ILI
Ja sam se dvoumio isto među ta dva i noctua nh-u12p te nakon popriličnog broja pogledanih reviewa odlučio se za THERMALRIGHT.
jel mi mozes reci koji procesor imas, na kolko radi i koja ti je temp nakon par sati igranja ???
kolika je cijena jednoga, a kolika drugoga? ne mogu ih naci na netu u hrv trgovinama..
Imam i7, vidi ''Moj PC'', a hladnjak sam naručio prošli tjedan i još mi nije došao. Očekujem ga oko srijede.
@ benko:
Ovako, pošto i ja imam u planu piknut jedan za svoj i5, jel možeš se pouvati na neki review ili nešto? Isto tako mene zanima razlika između ova dva
Ja sam gotovo uvijek naišao na podatak da je H50 kvalitetniji KLIK
Istina i bog, ne baš isplativiji, ali kvalitetniji...
EDIT: Zanemari, sada sam vidio tvoj edit ;)
kolika je cijena jednoga, a kolika drugoga? ne mogu ih naci na netu u hrv trgovinama..
CORSAIR Cooling Hydro H50 ti kosta oko 750+/- 50 kn
THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme Black Edition rev. C ti kosta oko 550+/- 20 kn
@ benko:
Ovako, pošto i ja imam u planu piknut jedan za svoj i5, jel možeš se pouvati na neki review ili nešto? Isto tako mene zanima razlika između ova dva
Ja sam gotovo uvijek naišao na podatak da je H50 kvalitetniji KLIK
Istina i bog, ne baš isplativiji, ali kvalitetniji...
EDIT: Zanemari, sada sam vidio tvoj edit ;)
Ja bi iso na H50, voda je voda, nemogu sad nac kolko e rpm-a stock vent ali vjerojatno je oko 1200, to zamjenis za nekim ventom od 1600-1900rpm-a i deres sav zrak ko od sale :)
Osim toga kad nekom kazes da imas vodeno u kompu drugacije te pogleda ;)
sad stvarno vise neznam sta da uzmem
kazu da je CORSAIR Cooling Hydro H50 bolji na kratki load ali da je THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme Black Edition rev. C bolji kod opterečenja na duže vrijeme !!!!
cekam da kaze jos neko nesto o njima, ne zelim se zaletit
Za Thermalright 120 da li mi je bolji Slip Stream 1900 ili GentleTyphoon 1150 o/min? Naručio sam GentleTyphoon, ali mislim da je bilo bolje Slip Stream zbog broja okretaja. Što vi mislite?
Za Thermalright 120 da li mi je bolji Slip Stream 1900 ili GentleTyphoon 1150 o/min? Naručio sam GentleTyphoon, ali mislim da je bilo bolje Slip Stream zbog broja okretaja. Što vi mislite?
slip stream je bolji