CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.195.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
Re: CPU hladnjaci P&O

Standardno neki Hyper ili Themis ili tako nešto za 250 do 300 kn s čim možeš uredno clockati taj CPU na neke fine taktove bez puno dizanja napona. Ako hoćeš clockati žešće onda trebaš top air coolere ili vodeno.

13 godina
neaktivan

http://ninfomanka.com/komponente/cooleri/raijintek?product_id=1330  mislim da ti je ovaj sasvim dovoljan :)

13 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav svima zanima me da li netko ima ovaj hladnjak SCYTHE Kotetsu i kakva su iskustva s njim,prvenstveno me zanima da li je tih ventilator na njemu.Isao bi na fx 8320 ali ne bih radio overclock procesora ( trenutno na stock zujalici pa bih ju promijenio )

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
CPU hladnjaci P&O
Ovako, frend ima Rajintek Ereboss i Asus M5A97 R 2.0, jedino kako može okrenuti hladnjak je vertikalno (ili da je vent prema grafi ili prema vrhu kućišta), dali ima kakvo riješenje da ventilator puše prema van?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Deawood kaže...
Ovako, frend ima Rajintek Ereboss i Asus M5A97 R 2.0, jedino kako može okrenuti hladnjak je vertikalno (ili da je vent prema grafi ili prema vrhu kućišta), dali ima kakvo riješenje da ventilator puše prema van?

pa onda nek ga okrene prema gore, i gornji ventilatori nek izbacuju zrak van, dobije se isti rezultat kao i horizontalni push-pull sistem, mozda cak i bolji( ak su u pitanju dva venta na kucistu koja izbacuju topli zrak)!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
CPU hladnjaci P&O

- Ako čovjek ima kućište koje na vrhu ima ventove onda to OK kako Stjepanj kaže,

treba okrenuti hladnjak da puše na vrh kućišta, a ako je to kućište bez ventova na vrhu (ne bih se čudio),

onda se lagano slikati možeš, ali opet treba okrenuti hladnjak da puše na vrh, a na zadnju stranu stavit

vent. da vrući zrak izvuče van koliko god može.

- Kako se radi o AMD procesoru, nema način da hladnjak postaviš "normalno". :-(

- Srećom Intel nema te probleme. ;D

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 16:52 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
CPU hladnjaci P&O

Samo sto se radi o kucistu bez top ventova. Mislio sam da se naprave malo duže one plocice.

0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Mislio sam da se naprave malo duže one plocice.

- Tu bi bilo previše zaje..., a i pitanje je kako bi to ispalo, može se probati.

- Možda da se nadogradi kućište, a ovo koje ima proda, iako bi ja prije prodao hladnjak i uzeo neki drugi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 17:01 (Valentin17).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Koji bi bio dovoljan hladnjak za Phenom II x3 b75 @3,0GHz, ne mislim overclockat jedino ako se otključa četvrta jezgra onda će bit 125W TDP umjesto 95.

Neki best buy za 200Kn ?

0 0 hvala 0
13 godina
Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 22:33 (FakeDeath).
11 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Obicno hladenje vs. All in one vodeno vs. Custome vodeno

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01

1 2 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

kawasaki vs suzuki vs honda

{#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
protjeran

cija je to firma deep cool? nisam cuo za njih! ovaj 120mm slim rijesenje zgleda zanimljivo, osim cijene koja mi se ne svida!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 23:20 (Stjepanj).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

zašt si aidosa prekrižio? što njemu fali točno?

http://www.deepcoolglobal.com/index.shtml

kako misliš čija je to firma? pa deepcool :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
FakeDeath kaže...

zašt si aidosa prekrižio? što njemu fali točno?

http://www.deepcoolglobal.com/index.shtml

kako misliš čija je to firma? pa deepcool :D

prekrizio sam ga zbog pitanja o deepcoolu(evo obrisao sam), mislio sam da napises par rijeci o njemu! neznam cemu td! covjek nesmije nista pitati...{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 23:21 (Stjepanj).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

ne vole nas :D zato TD :D

ko ih...hladi :D

a gle iskreno ja nisam imao im priliku testirati ih, imam plan uzeti iduci tjedan ovaj 300 baš pa gurnuti na 760k da vidim što može i kakav je...pa eto mogu onda nešto više i reči ali po spečkama bi trebali biti ok, tihi što je najvažnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FakeDeath kaže...

ne vole nas :D zato TD :D

ko ih...hladi :D

a gle iskreno ja nisam imao im priliku testirati ih, imam plan uzeti iduci tjedan ovaj 300 baš pa gurnuti na 760k da vidim što može i kakav je...pa eto mogu onda nešto više i reči ali po spečkama bi trebali biti ok, tihi što je najvažnije

ajde pa javi, mnogi traze jeftin i tih fan, iako mi se ovih 200kn cini previse za ovaj cooler...

13 godina
CPU hladnjaci P&O

da, bilo bi bolje da je nekih 160kn al kod nas se npr freezer 7 prodaje po 200kn a nije sigurno bolji pa šta je tu je, budem testirao protiv lc cc 95 i npr još negog jačeg tipa optima

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ovako,planiram clockati svoj AMD FX-6300 na 4.3ghz ali nisam siguran koji je cooler uzeti. Dajte mi vi recite preporuku koji bi hladnjak bio dobar za moj slučaj.

Matična: ASRock 970 Extreme3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rEady kaže...

Ovako,planiram clockati svoj AMD FX-6300 na 4.3ghz ali nisam siguran koji je cooler uzeti. Dajte mi vi recite preporuku koji bi hladnjak bio dobar za moj slučaj.

Zalman CNPS10X Optima.

12 godina
rEady kaže...

Prolimatech Basic 65

13 godina
CPU hladnjaci P&O

Evo, bio usput pa kupio jedan, za vikend testovi...

Deepcool Gammaxx 300

p.s. zanemarite čarape, žena birala :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 23:44 (FakeDeath).
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Šta onda? jel bi Zalman CNPS10X bio odličan izbor za moj slučaj,ili ima nešto još bolje? molim vas za dobru preporuku.

0 0 hvala 0
14 godina
FakeDeath kaže...

Evo, bio usput pa kupio jedan, za vikend testovi...

Deepcool Gammaxx 300

p.s. zanemarite čarape, žena birala :D

daj napiši kak se hladnjak drži na AMD procesoru, jer moj scythe grand kama cross ima sličan način za instalaciju i one zakačke se odvoje i hladnjak se spusti i odvoji od CPU-a.

LP

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
13 godina
CPU hladnjaci P&O

kako mislis spusti i odvoji od cpu? ne kuzim...pa ovo je sasvim normalno, kao i na svim slicnim hladnjacima koji se tako montiraju, spire kepler npr...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
FakeDeath kaže...

kako mislis spusti i odvoji od cpu? ne kuzim...pa ovo je sasvim normalno, kao i na svim slicnim hladnjacima koji se tako montiraju, spire kepler npr...

hladnjak je pretežak i kad stavim komp u horizontalan položaj hladnjak svojom težinom pritišće zakačku i onda se odvoji od plastike

ova zakačka spadne dole ova zakačka spadne dole
od ove se plastike odvoji od ove se plastike odvoji
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
13 godina
CPU hladnjaci P&O

to kod ovoga nije problem jer je ovaj 2x lakši, inače takvi hladnjaci kao tvoj bi trebali se montirati direkt na backplate a ne tako šugavo kako su oni napravili

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
FakeDeath kaže...

to kod ovoga nije problem jer je ovaj 2x lakši, inače takvi hladnjaci kao tvoj bi trebali se montirati direkt na backplate a ne tako šugavo kako su oni napravili

a znam da bi trebo ici na backplate, al nisam ni razmišljo da bi se to moglo dogodit kad sam kupovo, ta usrana montaža na amd je razlog zas ga prodajem

13 godina
neaktivan

a da probaš kupiti ovo u  linksu

http://www.links.hr/?naziv=dodatak-za-scythe-hladnjake-flip-mount-super-back-plate-podnozje-za-hladnjak-za-s-am2-am2-am3-am3-fm1-1155-1156-1366-2011&option=artikl&id_artikl=050.903.267

kolko vidim to je za scythe hladnjake back plate podnožje, tak ti bude držalo :) da ne prodaješ bezveze cijeli hladnjak

13 godina
CPU hladnjaci P&O

ne vrijedi mu to, jer mu trebaju i šarafi i gornji dio koji ide na hladnjak... ovo je samo podloga

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice