CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.193.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
emerik kaže...

Jedno pitanje.Sada imam Scythe Mugen 2,mislite li da je potrebna zamjena ili je dobar?

Ako hoćeš prodavati ja sam zainteresiran 

16 godina
Ivanjino96 kaže...
emerik kaže...

Jedno pitanje.Sada imam Scythe Mugen 2,mislite li da je potrebna zamjena ili je dobar?

A ne budem,kad kolega kaže da je dobar,a i sad sam vidio da je u ADM-u najskuplji,preko 350.

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Ivanjino96 kaže...
emerik kaže...

A ne budem,kad kolega kaže da je dobar,a i sad sam vidio da je u ADM-u najskuplji,preko 350.

A ja budala ga prodao za 200... {#}

Čist račun duga ljubav!
15 godina
Ivanjino96 kaže...
A da li stane Noctua NH-D14

Stane, ugrađivao sam je pred cca 2 tjedna. Samo ne smiješ imat ventove gore na krovu kućišta.

ivanoile kaže...

Hah,morao bih ja jednu Noctua-u piknut kod tebe?{#}Iovako je ova Katana prevelika za moje "China"kuciste.

To ti moram priznat da je odlična ideja hehe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 20:28 (miki1981).
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

mozeli mi neko preporucit neki hladnjak ali da mi stane pored corsair dominatora, ploca je asus m4a77t, kuciste silverstone precision PS05{#} ako je to ikako izvedivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Jel ima koji hladnjak ko mugen2 i ti da ne treba skidat mbo kod ugradnje(osim katane nju necu)?

Edit:nasao jednog Scythe Yasya. Jos neznam samo za ninju 3?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 20:40 (dustY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam Mugen 2.Da ga postaviš MORAŠ skidati matičnu.
HTC Desire Android
16 godina
odjavljen
dustY kaže...

Jel ima koji hladnjak ko mugen2 i ti da ne treba skidat mbo kod ugradnje(osim katane nju necu)?

Yasya.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
CPU hladnjaci P&O

imam dominator rame,jel bi onda smetalo to ili bi stalo sve skupa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dustY kaže...

Mislim da se dominatorima mogu skinuti vrhovi-imaju li nekakave šarafe na vrhu? Ako bude problema sa tim, samo im skini te vrhove i furaj.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
vexx5555 kaže...
dustY kaže...

Mislim da se dominatorima mogu skinuti vrhovi-imaju li nekakave šarafe na vrhu? Ako bude problema sa tim, samo im skini te vrhove i furaj.

Mogu, ali on hoće zadržat onaj vent koij dolazi sa Dominatorima i montira se na njih.

17 godina
neaktivan
Plahi kaže...
Ivanjino96 kaže...

99% sam siguran da stane. Ja ju imam i nije puno veća od mugena..

kak to misliš 99%?meni si rekel da je stala D-14 u T-V4.ja razmišljam o kupnji a ti sad 99%?klik.odluči se jel si stavljal ili nisi?tak da znam drugo kučište kupit.makar ga mislim prodavat ili mjenjat svejedno za neko bolje.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
jura kaže...
Plahi kaže...
Ivanjino96 kaže...

kak to misliš 99%?meni si rekel da je stala D-14 u T-V4.ja razmišljam o kupnji a ti sad 99%?klik.odluči se jel si stavljal ili nisi?tak da znam drugo kučište kupit.makar ga mislim prodavat ili mjenjat svejedno za neko bolje.

Jura...aj ne zajebavaj...ja sam rekao da stane, i da sam ga ugrađivao pred par tjedana, ne znam sad koliko je prošlo. To sam napisao i u onoj i u ovoj temi. A PLAHI u ovoj napisal da stane 99%. I onda sam ja citiral njegov post i napisal da stane sigurno jer sam ga ja ugrađivao. Tako da stane sigurno. Gornji vent na vru kućišta ne stane pored D14, a stražnji vent na kućištu stane. Jedino sad nisam siguran više da li bočna stranica dodiruje vrhove toplovodnih cijevi ili ne, ali nije ni bitno, poanta je da D14 u V4 stane i sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 8:23 (miki1981).
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Pa to ti najbolje znaš kad gledaš temperature. {#}

Ako su visoke temerature (a nebi trebale bit) onda samo očisti hladnjak od prašine i nanesi novu termalnu pastu.

Inače ovaj cooler ti je dobar.

Kruger
14 godina
miki1981 kaže...
jura kaže...
Plahi kaže...
Ivanjino96 kaže...

Jura...aj ne zajebavaj...ja sam rekao da stane, i da sam ga ugrađivao pred par tjedana, ne znam sad koliko je prošlo. To sam napisao i u onoj i u ovoj temi. A PLAHI u ovoj napisal da stane 99%. I onda sam ja citiral njegov post i napisal da stane sigurno jer sam ga ja ugrađivao. Tako da stane sigurno. Gornji vent na vru kućišta ne stane pored D14, a stražnji vent na kućištu stane. Jedino sad nisam siguran više da li bočna stranica dodiruje vrhove toplovodnih cijevi ili ne, ali nije ni bitno, poanta je da D14 u V4 stane i sve radi.

A da li stane Noctua NH-C12P

15 godina
Ivanjino96 kaže...

A da li stane Noctua NH-C12P

Jep, stala bi i ona, kao i njezina nasljednica NH-C14 koja je po performansama puno bliže D14ki nego C12P.

S tim da je naravno i cijena ista kao i D14, znači 562kn, a C12P SE14 je ipak nešto jeftinija sa svojin 450 kn.

14 godina
CPU hladnjaci P&O

eo kupio ninju 3.Htio bih clockat za 24/7.Moze prijedlog koje taktove i voltažu da stavim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dustY kaže...

eo kupio ninju 3.Htio bih clockat za 24/7.Moze prijedlog koje taktove i voltažu da stavim?

KLIK

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
14 godina
CPU hladnjaci P&O

možete reći koji je cooler bolji za phenom 965: katana 3 ili samurai zz?

ili može neki drugi preporuka oko 200 kn. kupio bi se u linksu. želim da cooler bude čim tiši prije svega.

kučište je elite 335, matična 870 extreme3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zuper kaže...

možete reći koji je cooler bolji za phenom 965: katana 3 ili samurai zz?

ili može neki drugi preporuka oko 200 kn. kupio bi se u linksu. želim da cooler bude čim tiši prije svega.

kučište je elite 335, matična 870 extreme3

Jel to am3 socket ? Ako je ...

Definitivno ovaj 199 Kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+ARCTIC+COOLING+Freezer+7+Pro+Rev.2%2C+s.+775%2F1155%2F1156%2F1366%2F754%2F939%2FAM2%2FAM3&option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.184

MasterOdisasteR
15 godina
dustY kaže...

Khm,khm,mozda napon?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Imam pitanje uvezi CoolerMaster V6GT našao sam ga vamo u BiH po povoljnoj cijeni i sad mene zanima kakav je taj cooler,je li tih meni je prije svega bitno da je tih i da mogu klokati svog phenoma na bar 3.8-3.9GHz a mora biti tih jer me je ovaj stock cooler izludio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
dustY kaže...

Khm,khm,mozda napon?

Napon se mjeri u voltima.

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
ivanoile kaže...
dustY kaže...

Khm,khm,mozda napon?

Napon se mjeri u voltima.

Ali se svejedno ne kaze voltaza,nego napon.Voltaza se vjerovatno misli jer u engleskom je Voltage,pa svi prevedu voltaza.

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ali se svejedno ne kaze voltaza,nego napon.Voltaza se vjerovatno misli jer u engleskom je Voltage,pa svi prevedu voltaza.

Ne bih znao, ali ja isto pričam votaža.

Kruger
15 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Jel može meni iko odgovoriti na moje pitanje u vezi V6GT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SpyGi kaže...

Malo se strpi nisam još nikoga vidio da ima taj cpu cooler na ovom forumu tako da ti ljudi i ne mogu puno pomoći ali možda neko naleti{#}

15 godina
SpyGi kaže...

Ako ces ga dobit za 250-300kn onda je dobar,iako su ga u Bug-u isprljali i usporedjivali sa Noctuom.

15 godina
protjeran
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...

Ako ces ga dobit za 250-300kn onda je dobar,iako su ga u Bug-u isprljali i usporedjivali sa Noctuom.

Kako misliš isprljali ? :S

16 godina
nick54312 kaže...
ivanoile kaže...

Ne bih znao, ali ja isto pričam votaža.

Da, ispravno je napon.

Ali, što se tiče OC-a, i ja uvijek govorim voltaža...kod struje (instalacija i sl.) napon..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice