Configure it- ploca i napajanje

poruka: 2
|
čitano: 612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Configure it- ploca i napajanje

imam ovu kantu(nije bash nesto al je meni dovoljno)

HD 4670

WD160gb

2gb 800mhz dual channel-(iako na bootu pise dual channel 667mhz Plač)

M51 chipset

X2 5000 proc

NO NAME napajanje 300w

ovako..ploca je dosta stara pa sam razmisljao uzet neku 780g ili nes novije..al opet da ne prelazi 600kn

al mi je mozak proradio pa sam se sjetio trenutaka kad se komp zna usred igrice resetirati zbog slabog napajanja...

planiram kupit i jedno i drugo u sljedecih 1-2mj,.pa me zanimaju misljenja...npr..mislio sam u HGspotu je chif od 450w ispod 400kn...oce li to biti dovoljno

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Configure it- ploca i napajanje
kleky kaže...

imam ovu kantu(nije bash nesto al je meni dovoljno)

HD 4670

WD160gb

2gb 800mhz dual channel-(iako na bootu pise dual channel 667mhz Plač)

M51 chipset

X2 5000 proc

NO NAME napajanje 300w

ovako..ploca je dosta stara pa sam razmisljao uzet neku 780g ili nes novije..al opet da ne prelazi 600kn

al mi je mozak proradio pa sam se sjetio trenutaka kad se komp zna usred igrice resetirati zbog slabog napajanja...

planiram kupit i jedno i drugo u sljedecih 1-2mj,.pa me zanimaju misljenja...npr..mislio sam u HGspotu je chif od 450w ispod 400kn...oce li to biti dovoljno

Napajanje uzmi Fortrona PNF 400W, i više nego dovoljan, oko 300kn. Ploču uzmi Biostar 790GX u Hardveraju za 650kn... Ima SB750, time i ACC... 
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice