I moj m59 prima 140mm ventilatore.
Da, ali zbog debljine bloka ti ne stane.
Ok budem ja sve provjerio u trgovini, ali cjenim tvoju pomoć.
Hvala
Nego što se tiče H100 coolera. Što misliš kako će hladit pošto je dual radiator?
Hvala
Nego što se tiče H100 coolera. Što misliš kako će hladit pošto je dual radiator?
H100 će biti izvrstan. Imat će performanse kao pravo vodeno hlađenje. Radijator mu je malo tanak ali to će riješiti H120 kada izađe.
Hvala
H100 će biti izvrstan. Imat će performanse kao pravo vodeno hlađenje. Radijator mu je malo tanak ali to će riješiti H120 kada izađe.
ovo je prava stvar , ovo sebi kupujem nakon ljeta , mozes spojit grafu ako te pukne , stavit temp senzor na cijev ,radijator koji zelis , blok koji zelis , sve lijepo izmjenjivo
http://www.ekwaterblocks.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-h3o-supreme-hf-240.html
ovo je prava stvar , ovo sebi kupujem nakon ljeta , mozes spojit grafu ako te pukne , stavit temp senzor na cijev ,radijator koji zelis , blok koji zelis , sve lijepo izmjenjivo
http://www.ekwaterblocks.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-h3o-supreme-hf-240.html
Mali problemčić je što me dođe 100 eura više od H100, a niti on mi nije potreban.
Ako uzimam pravo vodeno, odna uzimam Corsair 800, i pravo vodeno za 300 eura, s tim da uzmem još jednu grafu u CF. I kad pogledaš to dođe oko 700 eura za što? LOL
Mali problemčić je što me dođe 100 eura više od H100, a niti on mi nije potreban.
Ako uzimam pravo vodeno, odna uzimam Corsair 800, i pravo vodeno za 300 eura, s tim da uzmem još jednu grafu u CF. I kad pogledaš to dođe oko 700 eura za što? LOL
a znam xd , al mi se yebeno svida ovaj kit
Ako misliš na EK kit, onda u našoj susjednoj Sloveniji.
Ako misliš na EK kit, onda u našoj susjednoj Sloveniji.
Da, EK waterblocks u sloveniji , zakon su sve imaju i šalju u hrvatsku
Aha, da to je Corsair H100. Da imaju ga i ja ga mislim kupit.
Ajde daj neke linkove, ovaj ljepotan od coolera me tjera da sjednem u auto i odem u SLO.
Ajde daj neke linkove, ovaj ljepotan od coolera me tjera da sjednem u auto i odem u SLO.
lol , koliko ja znam imaš h100 u linksa i adm-a za narucit , zovni ih pa pogledaj
lol , koliko ja znam imaš h100 u linksa i adm-a za narucit , zovni ih pa pogledaj
Nema ga Links u ponudi.
Nema ga Links u ponudi.
isuse jel toliki problem nazvat 3 dućana i provjerit jel mogu narucit
zar je toliko skuplje kod nas?
Pretpostavlja LOL :)
Pretpostavlja LOL :)
ma ćini ti se , isuse dok razgovaramo ovde mogao si već 7 puta nazvat i pitat
Polako odustajem od H100, svaki dan je skuplji 2, 50 eura.
koja su vodena od corsaira uopce dobavljiva kod nas? ja znam samo za h50 da ima.
koja su vodena od corsaira uopce dobavljiva kod nas? ja znam samo za h50 da ima.
Ima i H70. H80 i H100 su još nova, logično da ih nema još kod nas.
a h60?
a h60?
Čini mi se da ne.
h70 mi se cini ok, ja isto trebam neko hlađenje a vodeno mi je cool. na nabavi ima za 470 kn
h70 mi se cini ok, ja isto trebam neko hlađenje a vodeno mi je cool. na nabavi ima za 470 kn
Ne vjerujem, računaj oko 700kn za H70.
a h60?
Čini mi se da ne.
imal ga je adm za 530 kn...ne znam jel sad imaju
imal ga je adm za 530 kn...ne znam jel sad imaju
Nemaju, sad je H50 550kn LOL
diskont24 470 kn h70
diskont24 470 kn h70
Sry nisam vidio, ali čudno da je tako jeftino.