Vidi doticnog kojeg spominjes megu on je za napajanje i 3080 platio ko sto bi ja za cpu+gpu i kako to moze se usporedjivati?
znao sam da će ti usporedba biti skandalozna, no prika - matematika je neumoljiva
megatama sad već mjeri boost u perfomansama od 60-70 posto, platio je za to 30% više nego za raniju 2080 (ako i toliko)
ti ćeš uletit u 5600xt, u gejmanju ćeš imat razliku u odnosu na 3600 koliko? par posto tu i tamo u cpu zahtjevnijim igrama, a platit ćeš 100% više nego za 3600
tko je tu više popušio s investicijom ti sam zaključi, ali ovako čisto u brojkama dobitka u gejmanju, nemoj sad napajanje (jer ga nije trebao realno), grafa/procesor... itd
čisto ovako - koliko te košta investicija u odnosu na onaj hw koji imaš i koliko ćeš dobiti u gejmanju ti ili on (i jedan i drugi prelazite sa prethodnog na ganc novi model)
Lupi me ziglom pliz. Znaci ja sam evo vegu kupio za 450 eura prije 2god, pitam se koliko je on polatio 2080 sto je mao. I sada ce on imati veci boost prosjecni od apgrejda nego ja? A ja da kazem, ne necu cpu za samo 650 eura imam njegove performance i koliko sam onda u dobitku?
AMD ulozeno/dobiveno i dok si u AMD-u nemos preplatit shvati to nepricaj budalastine.