Nema uopće potrebe da toliko reže kvalitetu s tom karticom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E stvarno si noobara ;-)
stvarno s djecom imam posla.
Nisi valjda to tek sada skužio.
Ček malo... Ti FAKAT režeš detalje vrteći na 1080ti? Evo čitam ova tvoja dva tri "kupus" posta i tražim gdje je glava, gdje rep, ako uopće išta od toga postoji.
CS:GO sve na low i uzivas na 1700 fps...
Verificirani računi, podaci poznati redakciji, u gornjem lijevom kutu molim broj godina.
CS:GO sve na low i uzivas na 1700 fps...
i pucas hedshotove ko da imas aim.. pre sjeban je engine nemogu vjerovat da to jos nisu popravili...
A jos sta je najsmjesnije ressolution scale je spustio mjesto bar malo da ga poveca on ga jos spusti
,
Ja sam ima ryzena 1700 3.9 i memorija gskill trident z i ima sam u bf1 do 200fps ma medium i hight..a na ultra do 150 ali ne moze drzat konstantnih 144 vidit cemo sad s 8700k na 4.9 ili 5ghz kako ce radit sutra dolazi
Ja sam ima ryzena 1700 3.9 i memorija gskill trident z i ima sam u bf1 do 200fps ma medium i hight..a na ultra do 150 ali ne moze drzat konstantnih 144 vidit cemo sad s 8700k na 4.9 ili 5ghz kako ce radit sutra dolazi
Kod tebe je reza 1080p a kod njega 1440p jel ima to neke velike veze neznam

ok razumijem da je manje fps na 2560x1440 ali koja je razlika 1080p plus povecas od rezolucije skalu npr na nekih 150-200%
A jos sta je najsmjesnije ressolution scale je spustio mjesto bar malo da ga poveca on ga jos spusti
LOL. Ipak ne, ono je normalan scaling čini mi se. Na 100% je. Da je i to spuštao, pomislio bih da trola. Dakle, ozbiljan je :)
ok razumijem da je manje fps na 2560x1440 ali koja je razlika 1080p plus povecas od rezolucije skalu npr na nekih 150-200%
200% skaliranja na 1080p = 4K
"it scales the internal resolution of the game. So if you play at 1920x1080 and set resolution scale to 200%. What is 200% of 1920x1080? Yep. Crazy isn't it! "
Ah,samo par iskusnih mp igraca,valjda i pubg se igra na ultra :),a da stvar bude jos gora ovaj mis od mogucih suludih 12000dpi ja koristim 700dpi za bf1...strasno.
Medjutim fov u mp drzim na 85 preko toga meni je neigrivo,inverted mirror efekt,ali nekima je ok.
Postavke za bf1 mp sve low osim mesh ultra i ssao,ali budem pokusao sa preporucenim settingsom od korisnika "glavas".
Sobodno postajte videa bf1 mp sa vasim settingsom.
malo off topic....
na temelju čega ekipa za 8700k govori da će to ići na 5Ghz na dobar dan, a evo dosad sa 6700 i 7700k imamo klub probranih na 5Ghz... i treba ti rashladni sustav iz elektrane Krško za to držati ispod 80°C.
Ono odjednom preko noći 5Ghz postali teški mainstream, na 6/12 procesoru, a do jučer eventualno svaki 10ti primjerak 4/8 procesora mogao se uopće validirati na 5Ghz????
LOL. Ipak ne, ono je normalan scaling čini mi se. Na 100% je. Da je i to spuštao, pomislio bih da trola. Dakle, ozbiljan je :)
Na onom videu ne ali na ostalim da mislim niđe veze imati karticu od 1000€ i pored toga igrati na low detaljima presmjesno
Za CS:GO mi je jasno da želiš framerate što veći, ali 99,99% igara više input i fiziku ne veže na rendering (crtanje) pa je FPS nebitan. Igre vrte odvojene petlje s odvojenim osvježavanjem. Što je najsmješnije, većina igara vrti ispod 60 FPS... 20, 30, 48, 60... BF1 je tek nedavno uveo 60 i 120 ili 144 za samo pojedine servere. A i tada je to manji dio priče, jer se osvježavanje inputa i mreže neće događati drugačije od podešenog, bez obzira na framerate čak i da je framerate niži, ovo ostaje isto. Naravno, kasniš TI kao igrač s reakcijama ponekad, ali...
U svakom slučaju, objašnjenje da se nešto bolje vidi je granično smisleno. Ozbiljna igra neće nikakvim efektima smanjiti vidljivost ili ju povećati. I pri najgorim detaljima, dim, magla, eksplozije i sl. neće se gasiti, odnosno zaklanjat će objekte na isti način, inače je fail, naravno. Ono što se reducira isključivo je kvaliteta efekata, tako da je bezveze samo-zakidanje time ako nije potrebno.
Procesori te stvari uvijek mogu odraditi dovoljno brzo, jer se dizajnira za najgore slučajeve.
Vidim da smo debelo off-topic.
Ocito smo u off topicu ali i tice se samog rayzena sto znaci ako zelis 144 fps stabilnih trebas ga izbjegavati jer ocito to nemoze ponuditi na vecim detaljima nego si primoran igrati na ultra low
Za CS:GO mi je jasno da želiš framerate što veći, ali 99,99% igara više input i fiziku ne veže na rendering (crtanje) pa je FPS nebitan. Igre vrte odvojene petlje s odvojenim osvježavanjem. Što je najsmješnije, većina igara vrti ispod 60 FPS... 20, 30, 48, 60... BF1 je tek nedavno uveo 60 i 120 ili 144 za samo pojedine servere. A i tada je to manji dio priče, jer se osvježavanje inputa i mreže neće događati drugačije od podešenog, bez obzira na framerate čak i da je framerate niži, ovo ostaje isto. Naravno, kasniš TI kao igrač s reakcijama ponekad, ali...
U svakom slučaju, objašnjenje da se nešto bolje vidi je granično smisleno. Ozbiljna igra neće nikakvim efektima smanjiti vidljivost ili ju povećati. I pri najgorim detaljima, dim, magla, eksplozije i sl. neće se gasiti, odnosno zaklanjat će objekte na isti način, inače je fail, naravno. Ono što se reducira isključivo je kvaliteta efekata, tako da je bezveze samo-zakidanje time ako nije potrebno.
Procesori te stvari uvijek mogu odraditi dovoljno brzo, jer se dizajnira za najgore slučajeve.
Vidim da smo debelo off-topic.
Dobro sroceno,i razlog zasto polako migriram na Day of Infamy...
Ryzen će uvijek davati isti broj sličica bez obzira na rezoluciju i grafičke detalje. Jedino što mijenja performanse procesora su: brzina mrežnog osjvežavanja, fizika i AI. Fiziku i osvježavanje mreže ionako ne možete mijenjati. AI ne postoji u multi-playeru... ovisno o igri i par faktora (mrežna igra), ali CPU uvijek ima iste performanse.
Ne znam odakle izvlačiš podatke, ali kaby se na 5ghz mogao držat samo sa vrhunskim hladnjacima, ako i tada - ovisno koliko napona traži. 8700k se isto grije ko luđak vidimo, ali 5.2ghz su mu dohvatljivi na dosta recenzija, 5.1ghz na masu, 5ghz na gotovo svakoj. Sa 7700k imaš masu recenzija gdje su morali spustiti takt na 4.9ghz da bude stabilan i da ne trotla.
Tako da je ovo gore boldano jedino obrnuto istina.
We hit 88~90 Degrees C on the package sensor. However to be fair, we have been able to sustain a stable 5.2 GHz on all cores. - Ovo, mislim da nisi uspio naći na nijednoj recenziji kaby-a (stabilne temperature na 5.2ghz u prime-u)
Pa mislim da ni to nije tako kako govoriš. Koliko je meni poznato, laički, i7 ide na "čišći" silicij, i5 i i3 na onaj manje čist, zato i imamo situaciju da su stock klokovi redovito na i5icama bili manji nego na i7, base i turbo, a shodno tome - slabiji su i klokeri bili. Možda netko može bolje objasnit, ako sam u krivu... Ajmo tata Tonči , ukratko.
"it scales the internal resolution of the game. So if you play at 1920x1080 and set resolution scale to 200%. What is 200% of 1920x1080? Yep. Crazy isn't it! "
Evo neznam jel bas oke samnjio sam detalje na low 1080p rezolucija skala 160% pa eto ako se vec augi80 zali da na medium detaljima ili high nema stabilnih 144fps sa ryzenom i duplo jacom grafickom onda neznam u cemu je problem evo kako izgleda sa intelom