Amd phenom II x4 965 b.e -temperatura divlja pomoc

poruka: 20
|
čitano: 3.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav izvinjavam se sto pravim novu temu svjestan sam da ima dosta ovakvih istih ali nikako da pronadjem sebe u njima i svoje temperature da usporedim s drugima. Znaci kada igram cs  temperature pocnu divljat evo imam sliku koja govori da nesto nije uredu pa bi vas molio za dobar komentar tj sta uzrokuje ovako velike temperature 
da napomenem najvece zapazenje je 82 stepena po jezgri a 49  po citavom procesoru- da li je normalno? hvala  

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:33 (4it).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za pocetak probaj s nekim drugim programom mjerit npr. HW Monitor-om da slucajno ovaj tvoj krivo ocitava temp !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Koji je CPU hladnjak, koja je termalna pasta i kad aje zadnji put čišćen hladnjak procesora i mijenjana pasta?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Amd phenom II x4 965 b.e -temperatura divlja p
Temperature se ne gledaju po jezgri vec po cijelom cpuu.
Normalno je da je temp jezgra puno veca,amdu su senzori u banani.
420chan.org // 7chan.org
14 godina

To je zabluda u koju očito bez ikakve veze vjeruje dosta ljudi (odnosi se na post iznad ). Autoru teme, temperature su ti katastrofa. Ti samo skini hladnjak i montiraj ga kako treba i bit ćeš OK.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:50 (itomic009).
15 godina
neaktivan

Hladnjak je njegov sto dodje uz njeg, nisam ga ocistio mozda 2 mjeseca, hladnjak mi se ne skida jer ne smijem , msm necu da se mijesam u to mogu sta zeznut, nije mijenjana mozda 11 mjeseci 

15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Za pocetak probaj s nekim drugim programom mjerit npr. HW Monitor-om da slucajno ovaj tvoj krivo ocitava temp !

Probao sam program speedfan tako nekako nemogu se sjetit izbrisao sam razlika je u 2 stepena gore, dole znaci da nije do programa sigurno, hvala 

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

To je zabluda u koju očito bez ikakve veze vjeruje dosta ljudi (odnosi se na post iznad ). Autoru teme, temperature su ti katastrofa. Ti samo skini hladnjak i montiraj ga kako treba i bit ćeš OK.

ako nista ne pomogne izgleda da cu morati to hvala , poz 

14 godina

Kakvo kućište imaš i s kliko ventova?

Probaj skinuti bočnu stranicu kućišta i onda pogledaj temperature.

Možda nemaš dobar ili dovoljan "propuh" u kućištu, sada je vani hladno a nikome se ne sjedi pred kompom u hladnoj sobi nego se jako grije i automatski temp. idu gore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 11:23 (Tiby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pozz, da te pitam smrzava li ti se komp,da li usporava ili tako nesto?
Ako ne,onda vjerujem da ti krivo ocitava temperature jezgri.
Vidim da ti je temperatura proca 47c a jezgri 66c.Naveo si da jezgre nekada idu i preko 80c(pri toj temperaturi jezgri vjerovatno bi komp smrzavao i blokirao).
Imam ti phenoma 955 i sa stock hladnjakom imao sam slicne temperature proca oko45- 48c u mirovanju,do 54-55c u loadu.
Opet provjeri kako ti stoji hladnjak,ako je postavljen kako treba peglaj dalje.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tadic kaže...
Pozz, da te pitam smrzava li ti se komp,da li usporava ili tako nesto?
Ako ne,onda vjerujem da ti krivo ocitava temperature jezgri.
Vidim da ti je temperatura proca 47c a jezgri 66c.Naveo si da jezgre nekada idu i preko 80c(pri toj temperaturi jezgri vjerovatno bi komp smrzavao i blokirao).
Imam ti phenoma 955 i sa stock hladnjakom imao sam slicne temperature proca oko45- 48c u mirovanju,do 54-55c u loadu.
Opet provjeri kako ti stoji hladnjak,ako je postavljen kako treba peglaj dalje.

Zna nekada zastopati u google chrome znaci ponekad, to se obicno desava kada ga tek upalim i udjem pa ono nekad zastopa kada kucam neku stranicu, ali i nekad kad otvorim npr. counter strike , photoshop adobe cs5 i na fb-u budem (ovo sve zajedno ) onda malo zalaga kad obradjujem neku sliku. u ostalim slucajevima ne usporava. poz 

15 godina
neaktivan

poslusao sam vase  komentare, otvorio sam kuciste, ocistio kuler -usisivacem (bez skidanja kulera  i mjenjanja paste) jer to nikada nisam radio. Zatim sam usao u counter strike, photo shop cs5 -da ga malo "opteretim " i temperature su vidljive na slici. Mislim da su temperature normalne ali me sada buni zvuk koji se cuje u njemu , kao da se neko kablo naslonilo na hladnjak i proizvodi cudan zvuk (isto kao kad stavite limenku na tocak od bicikla ali samo malo tise. Da napomenem u sobi mi je temperatura  oko 15 stepeni pa  mozda je to problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ti pretpostavjam da nisi iz Hrvatske.  Moja preporuka ti je da ako imaš nekog prijatelja koji se malo u to razumije, da si uzmeš neki hladnjak za 30-ak eura i riješiš i problem pregrijavanja i buke.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ti pretpostavjam da nisi iz Hrvatske.  Moja preporuka ti je da ako imaš nekog prijatelja koji se malo u to razumije, da si uzmeš neki hladnjak za 30-ak eura i riješiš i problem pregrijavanja i buke.

Izgleda da cu tako na kraju i morat uradit, ima mugen 2 u genelecu kod nas kupit se ( u Bosni ) 40 eura cito sam da je dobar najvjerovatniije da cu njega kupit :)  

14 godina

Dobar je. Kupiš njega i miran si što se tiče temperature i buke.

15 godina
neaktivan

Da li su sada normalnije temp s obzirom da sam  tek izaso iz cod mw3 I ocistio sam graficku i cpu cooler 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 0:42 (4it).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Djeluje sve ok.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nisu, po specifikaciji Phenoma 62°C je maximalna temperatura a ti si preko te vrijednosti. Nešto ti nije uredu sa hladnjakom odnosno instalacijom istog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 11:40 (itomic009).
14 godina
protjeran

Ma uzmi onaj od 25e, Hyper 212+ i zavrsi posao. 

Stavi 2 fana na njega i cao.

http://www.evga.com/articles/00645/
17 godina
protjeran
4it kaže...

Zna nekada zastopati u google chrome znaci ponekad, to se obicno desava kada ga tek upalim i udjem pa ono nekad zastopa kada kucam neku stranicu, ali i nekad kad otvorim npr. counter strike , photoshop adobe cs5 i na fb-u budem (ovo sve zajedno ) onda malo zalaga kad obradjujem neku sliku. u ostalim slucajevima ne usporava. poz 

Jesu ti to u servisu slagali komp ili sam? (Mozda su ga slagala neka djeca na praksi u servisu pa je dobro da su ti uopce stavili proc koji si i kupio a ne neki zamjenski :D) Inace temperature su ti biolesno visoke, ali pod mk nisi naveo koji hladnjak imas. Ako je neki stock (onaj s HP) onda su ok, a ako ti je neka gola limarija khm alu-hladnjak onda su ti temo vise nego odlicne. A na koliko ti se vrti taj 965BE i s kojim naponom?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice