Kada bi grafa stalno bila na 99% onda bi igra štekala ko luda, tad bi grafa bila pre opterečena i pitanje je koliko bi dugo uopče izdržala takav rad...npr. poput rudarenje, nešto za što takve grafe nisu ni dizajnirane. Grafa mora varirati i tek u najzahtjevnijim situacijama dolaziti na 100%. Pa upravo se trude na driverima da lokaš igru na 60 fps-a tako da grafa spušta klokove ako joj ne treba za više od toga. Optimizacija opterečenja, manja potrošnja i manje zagrijavanje za ugodan gaming. Da mi je grafa stalno na 99% gledao bih novu. Da li će dobar i5 ili i7 davati stabilniji i viši FPS? Svakako. Koliko para toliko muzike a sa FX-om za soma kuna ima dosta muzike, možda ne baš uz najskuplje grafe uvijek ali generano tko ne gleda u fraps može guštati u igrama. Tko gušta u frapsu jadna mu majka i tako :D.
???
Reci mi da ovo nisi reko pls.
pa meni je non stop grafa zakucana na 99% i tako treba biti sve radi fluidno bez ikakvog stekanja. sa ukljucenim vsync gpu usage u ponekim igrama pada no s obzirom da sam ja na 1440p sve igre su mi i ispod 60 frejmova sa gpu usage 99%.
pitaj ljude koji igraju witchera 3 gdje je grafa uvijek zakucana na 99% kako to da sve radi bez hebemti
kada je proc na 100% tada sve steka, pobrko si loncice