Evo kad sam tako neugodan onda sam i promijenio avatar sukladno opisu kolege forumaša....
64 bitni procesori
- poruka: 69
- |
- čitano: 12.960
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Gledam tu i tam tu seriju al jel mu nisu svi bili dali otkaz?
Gledam tu i tam tu seriju al jel mu nisu svi bili dali otkaz?
Ljudi molim vas prestanite već, večina vas nije toliko novih na forumu i baš radi toga nekuži zašto toliko spamate te se svađade.
Odite na link i stvarno dosta: http://forum.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/veliki-problem-forumu/7851.aspx?sort=asc&view=flat++evo+ima+na+d
.....uh debelo ću sad biti u of-topicu ali nema veze(na sliku bar nešto moram reći) naxeem pa slika nekako dobroćudno izgleda dr @naxeem....
...a sama tema je prožvakana dobro da viče lock lock!!!Zato.......
Aaaaa, na ovo moram reagirati, navikao sam se na ono rozo-ljubicasto-napucano nesto sto si imao prije (wow?) :))
Rijetko gledam seriju pa mi je bilo onako malo poznato tvoje ponasanje a nikako da ukopcam o cemu se radi :)))
Da nisi stavio novu sliku, mogao bi razbijati glavu jos 10 godina, sta cu il sam glup il ne gledam seriju (ili oboje :))
Ali sad je sve jasno, sarkazam i neugodnost (opcenito, ne na ovoj temi) vuku korijene iz doticne serije,velika (nepotrebna) furka na Housea...
Ah, da, zaboravio sam staviti: :)))
Auuu, pogledah sad na sat i vidim da je vrijeme da prestanem sa offtopicom
P.S. prodacu ti stap ako vec nemas, lol
Ljudi su (neki) skužili Naxeemov sarkazam, al moj nisu.
I win
Možda ovo pomogne - 32-bitni i 64-bitni sustav Windows: najčešća pitanja
Ali sad je sve jasno, sarkazam i neugodnost (opcenito, ne na ovoj temi) vuku korijene iz doticne serije,velika (nepotrebna) furka na Housea...