64 bitni procesori zaključana tema

poruka: 69
|
čitano: 12.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
64 bitni procesori

Evo kad sam tako neugodan onda sam i promijenio avatar sukladno opisu kolege forumaša.... Mršti se

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 64 bitni procesori

Gledam tu i tam tu seriju al jel mu nisu svi bili dali otkaz?

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Gledam tu i tam tu seriju al jel mu nisu svi bili dali otkaz?

Debelo smo u offtopicu i dobit ćemo žute. - Da dali su mu dvoje otkaz, jednog je otpustio. :D
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
64 bitni procesori

Ljudi molim vas prestanite već, večina vas nije toliko novih na forumu i baš radi toga nekuži zašto toliko spamate te se svađade.

Odite na link i stvarno dosta: http://forum.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/veliki-problem-forumu/7851.aspx?sort=asc&view=flat++evo+ima+na+d

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.....uh debelo ću sad biti u of-topicu ali nema veze(na sliku bar nešto moram reći) naxeem pa slika nekako dobroćudno izgleda dr @naxeem....
...a sama tema je prožvakana dobro da viče lock lock!!!Zato.......

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 17:36 (v_maxcpp).
17 godina
moderator

Aaaaa, na ovo moram reagirati, navikao sam se na ono rozo-ljubicasto-napucano nesto sto si imao prije (wow?) :))

Rijetko gledam seriju pa mi je bilo onako malo poznato tvoje ponasanje a nikako da ukopcam o cemu se radi :)))

Da nisi stavio novu sliku, mogao bi razbijati glavu jos 10 godina, sta cu il sam glup il ne gledam seriju (ili oboje :))

Ali sad je sve jasno, sarkazam i neugodnost (opcenito, ne na ovoj temi) vuku korijene iz doticne serije,velika (nepotrebna) furka na Housea...

Ah, da, zaboravio sam staviti: :)))

Auuu, pogledah sad na sat i vidim da je vrijeme da prestanem sa offtopicom

P.S. prodacu ti stap ako vec nemas, lol

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina

Ljudi su (neki) skužili Naxeemov sarkazam, al moj nisu.

I win Cool

17 godina
neaktivan
64 bitni procesori
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ali sad je sve jasno, sarkazam i neugodnost (opcenito, ne na ovoj temi) vuku korijene iz doticne serije,velika (nepotrebna) furka na Housea...

Ma kakva furka. Ja sam svoj i originalan. To što možda ne okolišam bit malo oštriji nema veze sa slikom. Zapravo, tek naknadno je slika aktualna jer mi je rek'o frend da to stavim:( - Nije inače tako:( Mah, tema mora pod lock. Više nikakve veze sa naslovom nema.
Onu sliku više nemam... prodao accounte pa sad adio WoW likovi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 11:40 (naxeem).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice