Zamjena grafike

poruka: 4
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zamjena grafike

Imam laptop ACER 5520g satar je nekih 3 i pol god.

Riknula mi je grafa 8600 M gs 512mb.

Dali tko zna reći dali mi se isplati mjenjati grafu tj. dal znate kako se vrte cijene (čisto sumnjam da će me doći manje od 1000kn toliko bi još i dao) ili bolje da idem na opciju kupnje novog laptopa.

Javio sam se na Acerov servis, ali oni su mi rekli da prvo moram napraviti dijagnostiku a da nakon toga možemo razglabati o tome koliko što košta itd.

Znači moram prvo dat 130 kn za dijagnostiku da bi mi rekli koliko će me koštat zamjena grafe i ako mi se ne isplati zamjena onda mi je to bacanje tih 130kn u vjetar i još k tome moram čekat do 6 radnih dana da naprave dijagnostiku.

0 0 hvala 0
17 godina
Zamjena grafike

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1350175

možda i ovako nešto može...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zamjena grafike

Joj sa tim grafama na laptopima ima neki zez sa biosom.

Naime tipovi sa servisa su mi rekli da moram biti jako pažljiv glede grafe jer ukoliko bios laptopa ne podržava tip grafičke neće grafa šljakati također je i pitanje pregrijavanja i potrošnje u igri.

Ja sam rekao da bih onda kad mi je već riknula grafa napravio nadogradnju na bolju onda mi je reko da misli da je najbolja grafa koja bi išla na moj lap 8600m GT, ali da bi morao prvo na dijagnostiku pa bi mi mogao točno reći dali ide ili ne i onda mi može reći i cijenu koliko bi to koštalo.

Da bar negdje mogu saznati koje grafe sigurno idu u moj laptop bilo bi super, tražio sam na netu i nisam mogao naći ništa pouzdano. Kad budem imo nešto viška love preko ebaya ću kupit ako nošta drugo identičnu kakvu imam pa ju sam ugraditi.

Najsigurnija opcija bi mi bila dati u servis i nek zamjene, ali bojim se da to neće biti jeftin sport.

15 godina
neaktivan
Re: Zamjena grafike
rooswelt1991 kaže...

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1350175

možda i ovako nešto može...

3x sporija kartica od 8600 mobilne serije. Imao sam ju u F3S Asus laptopu, i to u izvedbi 8400M G ako se ne varam, 128mb. 64bitna grafa više ne ide kod mene u lap.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice