Pa bilo koji prijenosnik koji dođe 6000kn nema grafičku koja može tijerati novije igre barem sa nekih 20FPS-a što bi bilo več na granici igrivosti.Po meni minimalna grafička koja bi trebala biti u prijenosniku namijenjenom za povremeno igranje novijih naslova je HD3650.
I meni isto, samo ne na ovom gdje su fotografije nego na onom gdje su Windowsi
Procesor se moze mijenjati, kao i HDD, RAM, a graficka se moze mijenjati samo ako NIJE integrirana, integrirana je u sklopu maticne i nema tu mijenjanja! Samo imajte u obzir da su komponente za laptop puuuno skuplje nego na desktop i graficke je uglavnom tesko naci!
Taj prijenosnik ti je čisto dobar za poslovne stvari(PROGRAMI) i multimediju.Ali ako se uzima prijenosnik koji može potegnut novije igre ispod 10000kn ne gine.
S obzirom da je prvenstvena namijena prijenosnika posao oni sporo zastarijevaju.Tak da ja nevidim nikakvu potrebu da nadograđuješ ili kupuješ novi prijenosnik.
Taj prijenosnik ti je čisto dobar za poslovne stvari(PROGRAMI) i multimediju.Ali ako se uzima prijenosnik koji može potegnut novije igre ispod 10000kn ne gine.
S obzirom da je prvenstvena namijena prijenosnika posao oni sporo zastarijevaju.Tak da ja nevidim nikakvu potrebu da nadograđuješ ili kupuješ novi prijenosnik.
Evo jedan za 5670 kn sa 9600 gt Acer, ajd odmah u kupnju
Evo jedan za 5670 kn sa 9600 gt Acer, ajd odmah u kupnju
A nema 4 gb jer su stavili 32 bitnu vistu, a ona maximalno iskoristi 3,25gb, a za te novce mislim da nema boljeg, sa ovih 3gb če raditi bez problema sve, a i cijena 1gb nije toliko skupa pa tko voli neka kupi još taj 1gb
A nema 4 gb jer su stavili 32 bitnu vistu, a ona maximalno iskoristi 3,25gb, a za te novce mislim da nema boljeg, sa ovih 3gb če raditi bez problema sve, a i cijena 1gb nije toliko skupa pa tko voli neka kupi još taj 1gb
Mxm tehnologija i pci-express suĉelje teoretski dopušta nadogradnju. a sada pitanje: imam lenovo 3000 n200 sa gpu nvidia go7300 (koristi PCI-e i mxm). Želio bi to zamijeniti sa npr. nvidia go7800. Zanima me da li je to teoretski ízvedivo i koliko bi to koštalo?
I zanima me da li je ovaj dolje prikazan konektor stvarno PCI-e.
pozz..
imam acer aspire 5742ZG i kad sam ga kupovala rekli su mi da ima odvojivu grafičku,sad mene zanima gdje mogu pogldati kakv je ona model mislim želim kupiti novu da mi stane u kućište a trenutno imam ATI Mobility Radeon HD 5470
pozz..
imam acer aspire 5742ZG i kad sam ga kupovala rekli su mi da ima odvojivu grafičku,sad mene zanima gdje mogu pogldati kakv je ona model mislim želim kupiti novu da mi stane u kućište a trenutno imam ATI Mobility Radeon HD 5470
Skini GPU-Z!
ok,a na što moram točno paziti ne znam koji podaci trebaju biti kompatibilni?

aha razumijem :/
Mislim da je to moguce. Citao sam o tome na Tom's Hardwareu i rekli su da se treba promjeniti maticna, sto je ujedno graficka i ubaciti stari/trenutni CPU.
Posalji mail proizvodjacu laptopa i pitaj.

zamjena matiče mi je neisplativa