Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.618.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Kolega hvala na preporuci ALI ima samo 1 godinu garancije sto je premalo, imali sto sa 2 ili vise godine garancije slicnih specifikacija? Hvala puno
Werdum Combat Team
11 godina
protjeran
Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Evo kupujem novi laptop max.4000 kn +/- 150 kn (na karticu) većinom za League of Legends ali ponekad i BF3 pa ebi bilo loše da ga pokrene na ultra postavkama...i bilo bi dobro da ga ima u instaru ali nije obavezno evo gledao sam ovaj pa mi recite ako je best buy za to cijenu: http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-v5-552g-85558g1taii-nxmctex008/ACR-1009

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@KrpaZG

Produlji si jamstvo !

@GhostRobo

Aspre 552G - Ima bolji procesor, manje memorije..

U tom rangu nećeš naći nešto što ću BF3 pokrenuti na ultra!

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 16:41 (TheMenstalist).
16 godina

Krepo laptop seki star 6 godina, vrijeme je za novi a para se bas nema.
Molim da mi koja slatka dusica preporuci laptop do 2500kn, sluzi joj za fax, gledanje filmova, surfanje itd, nebi bilo lose kad bi mogo nekakvu igru kolko tolko pokrenut. Hvala puno

LP

Such doge

0 0 hvala 0
13 godina
TheMenstalist kaže...
@KrpaZG

Produlji si jamstvo !

LP!

EEE vidis totalno zaboravih na to! Hvala puno!

Werdum Combat Team
12 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...

Molim da mi koja slatka dusica preporuci laptop do 2500kn, sluzi joj za fax, gledanje filmova, surfanje itd, nebi bilo lose kad bi mogo nekakvu igru kolko tolko pokrenut. Hvala puno

LP

Za te novce ovo je najbolje !

A ako možeš još 500 kn onda ovo

16 godina
TheMenstalist kaže...
DAXINHO146 kaže...

LP

Za te novce ovo je najbolje !

A ako možeš još 500 kn onda ovo

Svidja mi se laptop, za te pare bagatela. Jel moze techno market na rate? Pokusao sam gledat na webu al nigdje ne pise (ili sam ja slijep).

Such doge
12 godina
neaktivan

Ja mislim da može american do 12 rata.

A za ostale ne znam, pitaj ih na mail ..

0 0 hvala 0
16 godina
TheMenstalist kaže...

Ja mislim da može american do 12 rata.

A za ostale ne znam, pitaj ih na mail ..

Hvala na preporuci!

LP

Such doge
16 godina

moj {#} :Apsulutno nema veze koliko pise da traje jamstvo, kada je po zakonu EU minimalno 2 godine!
Ako se pokvari u roku 6 mjeseci,  kvar se smatra tvornickom greskom, te je trgovac duzan dati novi proizvod, a ne slati ga na servis!

11 godina
neaktivan

Pozz svima :)

Evo razmatram i  ja ovaj Asus x750jb pa me zanima kakva iskustva imate s njime? Najvise me zanima kvaliteta ekrana jer sam cuo na jednom forumu da nema bas dobar prikaz boja. Takodjer ako ima neki laptop bolji od ovoga za cijenu oko 5500kn, samo recite :D

Link: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_234&products_id=10351

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav...

Najbolji prijenosnik do 3500 kn...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ludimata kaže...

moj {#} :Apsulutno nema veze koliko pise da traje jamstvo, kada je po zakonu EU minimalno 2 godine!
Ako se pokvari u roku 6 mjeseci,  kvar se smatra tvornickom greskom, te je trgovac duzan dati novi proizvod, a ne slati ga na servis!

Čekaj malo koliko onda ja imam na svoj ProBook kupljen kada smo već ušli u uniju? Piše mi 1 godina i na papiru i on-line po serijskom broju lapa.

Kod koga da se ja žalim i na što da se pozovem da kao imam 2 godine garancije a nemam nego jednu eto. :)

bug caruje, um klade valja
12 godina
neaktivan
Neven77 kaže...

Pozdrav...

Ovaj !

LP!

13 godina

Zna li tko kakva je trenutno situacija sa Y510p prijenosnicima (konkretno onih sa sli grafikom)? Imali su breg problema s pregrijavanjem u ultrabayu, kakvo je sada stanje? Ima netko info iz prve ruke? Da li su izdane možda novije revizije istih ili je možda nekakvim softverskim putem riješeno pregrijavanje (undervoltanje i sl)? Zanimljiv je model za male pare, no ne bi se htio opeći... tu je ipak nekakav Asus u rangu cijene koji nema tih problema pa da znam napraviti dobar odabir.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...
Neven77 kaže...

Pozdrav...

Ovaj !

LP!

Isplati li se dati 500kn više za Lenovo G510 s obzirom na Lenovo G500? Koliko vidim jedina je razlika u tome što G510 ima Haswell, a G500 ima Ivy Bridge. Laptop će se koristiti za surfanje, filmove, MS Office, neki lagani multitasking. Tj. ako platim 500kn više hoće li to produljiti njegov vijek trajanja (prije nego što postane preslab za većinu stvari)?

Hvala! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:14 (mrdoslav).
17 godina
JohnnyX kaže...

Pozz svima :)

Evo razmatram i  ja ovaj Asus x750jb pa me zanima kakva iskustva imate s njime? Najvise me zanima kvaliteta ekrana jer sam cuo na jednom forumu da nema bas dobar prikaz boja. Takodjer ako ima neki laptop bolji od ovoga za cijenu oko 5500kn, samo recite :D

Link: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_234&products_id=10351

Imam ga ja, kupuj.

12 godina
neaktivan

Jedno pitanje... Koji proizvođači se najviše ističu po kvaliteti izrade?

Planiram uzeti nešto lagano, ne treba mi neka jaka mašina..

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav, trebam pomoc oko odabira laptopa...

do 500 € sa OVE stranice?

tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Izvoliš klik

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 23:49 (roby27).
12 godina
neaktivan

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10819

ILI

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10397

Dell processor > acer processor
Acer graficka > dell graficka
Dell garancija > acer garancija
Acer cijena ~ dell cijena
Acer rezolucija > dell rezolucija

Procesor mi u ovom slucaju nije jako bitan, a nije mi ni bitna ta grafička toliko jer nisam bas neki gamer. Al tesko mi se odluciti, pa sta vi kazete ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 0:21 (OziK'oZmaj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Oba dva su jako dobra ali ipak bi prevagnuo na Dell radi dužeg jamstva, nešto boljeg dizajna i manje potrošnje procesora, s druge strane Acer ima mat ekran, Full HD rezu i bolju nadogradnju.  

TEST

11 godina
neaktivan

Pozdrav,

ovako namjeravam kupit notebook koji koji će mi biti ok narednih nekoliko godina  5 - 6god u rangu oko 8k kn

E sada zanima me da li je bolje uzet neki sa 2 slabije grafičke  ili neki sa jednom jačom. kao na primjer:

http://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-lenovo-ideapad-y510p-59-404539/53642

VS

http://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-acer-aspire-v3-772g-747a161-12tmakk-nx-m8sex-015-/53893

Laptop treba biti zamjena za stolno računalo pa s toga bi volio da je 17''+  ekran, i7 proc i ovo sa grafičkom me jedino zanima. bez Os. SSD po mogućnosti bez.

Šta se tiće performansi treba moći vrtit Mayu, CryEngine 3 i sl. i igre naravno na ultra  :P

Trenutni mi se blokira nakon cca. 5min rada u CryEnginu, pa molio bi za pomoć.

Ukoliko ima neko prijedlog javi. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Moze par savjeta za kupnju laptopa do 5000kn 17'? Treba mi sluzbeni laptop pa... :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja mislim da je ovo najbolji izbor za te novce ! 

17.3 " ekran,  SSHD  disk, jako dobra tipkovnica, lako čišćenje, Haswell i5 procesor.

LP!

1 0 hvala 0
12 godina
Lokas kaže...

Pozdrav,

ovako namjeravam kupit notebook koji koji će mi biti ok narednih nekoliko godina  5 - 6god u rangu oko 8k kn

E sada zanima me da li je bolje uzet neki sa 2 slabije grafičke  ili neki sa jednom jačom. kao na primjer:

http://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-lenovo-ideapad-y510p-59-404539/53642

VS

http://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-acer-aspire-v3-772g-747a161-12tmakk-nx-m8sex-015-/53893

Laptop treba biti zamjena za stolno računalo pa s toga bi volio da je 17''+  ekran, i7 proc i ovo sa grafičkom me jedino zanima. bez Os. SSD po mogućnosti bez.

Šta se tiće performansi treba moći vrtit Mayu, CryEngine 3 i sl. i igre naravno na ultra  :P

Trenutni mi se blokira nakon cca. 5min rada u CryEnginu, pa molio bi za pomoć.

Ukoliko ima neko prijedlog javi. 

Normalno da je jače kada je SLI u pitanju ali s time dolazi i pojačano zagrijavanje i potrošnja.

Ako ciljaš na 17" kao zamjenu za stolni PC onda ti Lenovo otpada, ovaj model ti upada u buđet Acer Aspire V3-772G, nema ssd i Win8.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 17:59 (roby27).
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.links.hr/artikl-014.650.070

šta kežete na ovaj? jel ima koji bolji da je 17 inchni i da je dostupan za kupiti u Osijeku ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice