Toshiba Driver

poruka: 10
|
čitano: 5.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Toshiba Driver

Sretan Božič svima imam jedan problem.

Ovako instalirao sam Windows Vistu problem je u tome što nemogu Update Drivere jer nisam povezan na internet e sad ako mi može tu neko pomoč kako da se poveže na internet.

Radi se o TOSHIBA

Satellite A300

Intel Pantum Dual CPU T3200  2.00 GHz

Od drivera mi fali:

Display adapters

-Standard VGA Graphics Adapter

Network adapters

-Realtek RTL8101E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)   -To sam skinuo i ne trza.

Other devices

-Base System Device

-Base System Device

-Base System Device

-PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller

-SM Bus Controller

-Unknown device

-Unknown device

-Video Controller

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Driver

Znali neko uopče?!

17 godina
neaktivan
Toshiba Driver

Kako se hoćeš povezati na internet? Preko LAN-a ili USB-a? Koji ruter imaš, daj malo detalja...

ja sam ujo, a ne po četnik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Kako se hoćeš povezati na internet? Preko LAN-a ili USB-a? Koji ruter imaš, daj malo detalja...

Preko LAN -a spojen sam na laptop sa modema Edimax ADSL2+ i nemoguče se je povezat.

17 godina
neaktivan
miky moj kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...

Preko LAN -a spojen sam na laptop sa modema Edimax ADSL2+ i nemoguče se je povezat.

Sa čime se je nemoguće povezat? Sa internetom ili sa modemom? Napisao si da imaš driver za mrežnu karticu na laptopu.
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Sretan Božič svima imam jedan problem.

Ovako instalirao sam Windows Vistu problem je u tome što nemogu Update Drivere jer nisam povezan na internet e sad ako mi može tu neko pomoč kako da se poveže na internet.

Radi se o TOSHIBA

Satellite A300

Intel Pantum Dual CPU T3200  2.00 GHz

Od drivera mi fali:

Display adapters

-Standard VGA Graphics Adapter

Network adapters

-Realtek RTL8101E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)   -To sam skinuo i ne trza.

Other devices

-Base System Device

-Base System Device

-Base System Device

-PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller

-SM Bus Controller

-Unknown device

-Unknown device

-Video Controller

Laptop se može povezat sa telefonskom žicom u modem i LAN konektorom iz Rotora ali kaj mi to vrjedi kada nemogu ništa instalirat da mi to prepozna.
Gledo sam dosta na internetu teško je nešta nači ovo je novi laptop.MA da nemam te Viste nebi ni gnjavio na kompu imam XP imam ga u malom prtu a ta vista je skroz na skroz zaj**ana.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 13:18 (miky moj).
17 godina
neaktivan
Toshiba Driver

Ne kontam što modem i telefon te LAN. Daj budi malo jasniji što ustvari hoćeš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok.

Odgovori mi na pitanja...

Ako ti je vista tako zaj* što je na makneš?

I tako ce vecina korisnika preskociti vistu...svi cekaju nove windows 7. Vista je opcija koju nitko ne zeli.

Reci mi kako si dosao do popisa drivera koji ti fale?

A700 ima ATI mobility grafički cip.

Objasi kako si zakljucio da ti network adapter na trza nakon instaliacije drivera?

Na ovoj sluzbenoj Toshibinoj stranici imas support za sve potrebne drivere - ovdje

Ovo "PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller" ti je web kamera.

Pozdrav
16 godina
neaktivan
zmikic kaže...

Bok.

Odgovori mi na pitanja...

Ako ti je vista tako zaj* što je na makneš?

I tako ce vecina korisnika preskociti vistu...svi cekaju nove windows 7. Vista je opcija koju nitko ne zeli.

Reci mi kako si dosao do popisa drivera koji ti fale?

A700 ima ATI mobility grafički cip.

Objasi kako si zakljucio da ti network adapter na trza nakon instaliacije drivera?

Na ovoj sluzbenoj Toshibinoj stranici imas support za sve potrebne drivere - ovdje

Ovo "PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller" ti je web kamera.

Idemo pomalo pitanje po pitanje Vistu nemogu maknuti kada idem instalirat XP on ga instalirava do onda kad treba prikazati particije C i D i baci BSD ( Blue Sccren od Deat ) i piše da se maknu svi novi inastalrani controlleri i nemože pa da ga je***.
A vistu digne bez pola problema e tu je problem nasto ja bi trebo update drivere no nemogu se povezat sa internetom.

Kako sam došo do poisa drivera kojih mi fale je jednostano klikni desnim na My Computer te Properties klikneš Hadwer iDevice Manager ako ti je upitnik onda znaš da ti fali ako nije oda ti je sve ok preko toga moreš update driver pojedinačno.

Kako sam zaključio da mi network ne trza je kada sm ga skinuo instalirao sam ga i ne trza ondje mi je i dalje bio upitnik a inernet nije radio My Computer te Properties klikneš Hadwer iDevice Manager.

A usput hval n ovoj stranici za drivere probat ču pa ču vidit.
17 godina
odjavljen

stari,ove dane cu prijateljici na laptop Toshiba maknut vistu i stavit xp...kad joj iskljucim sata drajvere oce nova instalacija pobrisat sve vistine sheme kad stavim format sve...nesto spominjes da se maknu svi instalirani kontroleri...koji me problem tu ceka,kakva su iskustva...neki dan sam na jedan novi HP instalira xp i nije bilo nikakvih problema ali je bio novi i free dos..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice