Tipovi ekrana prijenosnika

poruka: 32
|
čitano: 7.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tipovi ekrana prijenosnika

to ti je kao reci da je novi motor klipni, zna onaj sto manj etrosi bolji od mlaznog motora u F16 koji j edavno konstruisan

S-IPS je bolji u svakoj varijanti i ne znam koliko star od najnovijeg TN monitora, fizika je neumoljiva a fizika neda TNu da prikaze sliku onako kao sto moze S-IPS i kapak

A ova prica da lap od 350 eura HP ima bolji ekran od HP radne stanice pa makar i tri godine stare je jadna

ja evo kuckam sa T400 a on izgleda jadno spram t60p flexview s-ips ekrana starog nekoliko godina.

i jos covjek gore bubnu i osta zic da sve najbolji trenutno monitori su LED >TN monitori, mozda dijete za tebe koji ne znas za bolje jer u lokalnom ducanu ne prodaju dreamcolor monitor

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tipovi ekrana prijenosnika

Ako si mislio na mene to je bilo cinicno jer ovaj lik tupi o LED monitorima kao o necemu revolucionarnom ;)

Imam S-IPS i koji god drugi vidim dodje mi da placem kolika je razlika mada opet ponavljam da je valjda za 95% korisnika TN monitor sasvim dovoljan i da svakodnevne aktivnosti ne opravdavaju investiciju u skuplji i kvalitetniji monitor.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice