Za sve ljubitelje Prijenosnih računala

poruka: 11
|
čitano: 1.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Molim da vi svi koji ste imali neka loša ili dobra iskustva sa vašim preklopnim ljubimcima neka kažu svoja iskustva,modele računala,i mane i prednosti računala

tako da bi se ljudi koji bi koristili racunala poput naših,moglis to više informirati...{#}

STAVITE I NEKE SLIKE VAŠIH TRENUTNIH LJUBIMACA

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:34 (toshibaboy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Za sve ljubitelje Prijenosnih računala
toshibaboy kaže...

Molim da vi svi koji ste imali neka loša ili dobra iskustva sa vašim preklopnim ljubimcima neka kažu svoja iskustva,modele računala,i mane i prednosti računala

tako da bi se ljudi koji bi koristili racunala poput naših,moglis to više informirati...{#}

jel može i nešto drugo osim Toshibe??{#}

14 godina
protjeran
hahha...ja sam veliki ljubitelj toshibe....a sta da radim kad ame nikada nisu iznevjerili vjerovao ili ne....ali sma veliki ljubitlej prijenosnih računala....ma proslo je dosta racunala kroz moje ruke ali i svasta sam se nagledao od proizvoda...vjerovao ili ne
17 godina

Ja opet volim acer-a, do sad sam ih imao 3 komada, i ni na jednom nisam imao kvara, i imao sam na svima po tri godine garancije (sa onim produžavanjem).

Dva od 3 sam prodao (jedan je još kod mene) i čujem se kadkad sa ljudima kojima sam prodao i oni isto kažu da su laptopi u dobrom stanju i da se ne kvare.

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
da znam acer je jako kvalitetnoga sminkerskoga dizajna...svaka ti čast ako do sada nisi imao problema...jer sam i sam imao nea loša iskustva...ai sve u svemu su bila riješiva....stim da sam imao jedan hp neka ljeva serija je bio jako malo proizvedenih je bilo...imoa je sve živo od touch screna,wildscrean,ma da nepricam...predivan je bio...ali od jednom mi je smrzao i bio je na servisu i rekli su mu da mu nema spasa....a kad abih digao windowse do 21 posto dodje i samo se ugasi i nece da upali 2 sata minimalno,sve sam geldao,procesor,memoriju,hard,povadio ostale kartice,i testirao maticnu poloču ali nema spasa
15 godina
protjeran

meni je prije svega bitna kvaliteta i pouzdanost,a ako je uz to i finog izgleda,super,ali ako je ružan,nećemo se ljutiti...za sad...još ucvijek mi je prekrasan moj ljubimac...još malo godinu dana,radi perfektno..i5 GT 230 2x 320 hdd...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dobra serija laptopa...ima mi ga prijatelj...kaže da je zadovoljan...s njim...paš sam rekao da sam jako razočaran u hp...jer sam imao laptop jedan koji je dovežen iz amerike i nisam ga mogao spasiti...nažalost...i onda sam presao na Toshiba x300-11s i prezadovoljan sam s njom
14 godina
protjeran

to je ljubimac kojega volim

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:12 (toshibaboy).
15 godina
protjeran
toshibaboy kaže...
dobra serija laptopa...ima mi ga prijatelj...kaže da je zadovoljan...s njim...paš sam rekao da sam jako razočaran u hp...jer sam imao laptop jedan koji je dovežen iz amerike i nisam ga mogao spasiti...nažalost...i onda sam presao na Toshiba x300-11s i prezadovoljan sam s njom

imam još pavilion dv 1000 iz USA,2005 kupio,radi i danas,bez ijednog kvara,čišćenja..sada ga cura koristi...mora da si imao neku nesretnu seriju..dosad u RH nisam čuo da se ljudi bune na pavilion..vrhunski su ga odradili..za druge ne znam,nisam ih imao..od HP a bih volio probati Envy seriju i to je to..

15 godina
protjeran
toshibaboy kaže...

to je ljubimac kojega volim

zanimljivo izgleda..ako i radi dobro-super..{#}

14 godina
protjeran
imam ga skoro 8 mjeseci..prezadovoljan sam ma odlican je...iskreno nisam niti mislio da ce tako odlicno raditi....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice