imam dilemu između ova dva laptopa
ako tko ima kakva iskustva
ja sam za acer ali volio bih čuti mišljenja iskusnijih
i drugi
imam dilemu između ova dva laptopa
ako tko ima kakva iskustva
ja sam za acer ali volio bih čuti mišljenja iskusnijih
i drugi
itko ??
Ako misliš igrati igre zaboravi na laptope, imati ćeš probleme s pregrijavanjem i thermal throttlingom ako ne odmah onda nakon nekoga vremena, nećeš se moći igrati duže od pola sata - sat vremena da se nešto ne pregrije i ne restartira laptop, uzmi pošten pc i ako moraš imati nešto prijenosno onda nešto tanko i lagano, vjeruj mi ovo je bacanje para.
Ako baš ideš dalje s ovim onda acer ima bolje komponente, ali više vjerujem asusu što se tiče kvalitete izrade i hlađenja.
Totalna glupost!!!!
Za nekoga tko zbog posla puno putuje gaming laptopi su spas.
Koristim ih više od 8 godina i nisam imao problema s njima.
Trenutno imam ASUS G75V više od dvije godine i radi besprijekorno u prosjeku 8 sati dnevno (znam igrati i po 10ak sati bez prekida), nikavih pregrijavanja i slično, pa ti racunaj koliko je sati odradio dosad.
Prijašnji ASUS G72 još uvijek radi (5 godina) i tko zna koliko je sati odradio. Jedino što sam na njemu mijenjao je baterija i punjač.
Jedina loša stvar su baterije jer se sa njima ne može igrat dugo ali ako je laptop spojen na stalni izvor napajanja nema razlike u odnosu na stolno računalo (naravno ovisno o komponentama).