Pozdrav, zelim par savjeta od vas koji imate iskustva s tim !
Zelim kupiti laptop ali problem je Linux i zanima me da li se moze na njega staviti Windows i da li treba vadit disk ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze se, ako bas mislis unutar Linuxa Windows mozes pomocu VirtualBoxa, ali mozes i dual bootat sto je lakse i efikasnije.
Pozdrav, zelim par savjeta od vas koji imate iskustva s tim !
Zelim kupiti laptop ali problem je Linux i zanima me da li se moze na njega staviti Windows i da li treba vadit disk ?
Ma može naravno, nemaš potrebe vaditi HDD.
Mislim ako se ne moze da ga ne kupujem bezveze :)
Znaci nema problema s tim ? i ne treba vadit disk ? da ne izgubim garanciju.
samo uredno instaliras windowse kao i uvijek, linux tu nista ne smeta, windowsi se samo "prepišu" preko njega
nećeš imati nikakvih problema s time, disk ne treba vadit, nećeš izgubiti garanciju.
E sad, dali ćeš znati sam instlirati windowse, to je pitanje...
To ti je u rangu pitanja da li na auto mogu montirati zimske gume i ako ih montiram dali ću izgubiti jamstvo. Naravno da nećeš izgubiti jamstvo. Naravno da nećeš trebati vaditi disk. Ono što ćeš trebati je malo znanja vezanog za instalaciju OS-a i instalacijski medij (Windows 7). Nakon toga smo je nebo granica.
Mada ne vidim razlog zamjene Linuxa Windowsima.
samo uredno instaliras windowse kao i uvijek, linux tu nista ne smeta, windowsi se samo "prepišu" preko njega
Tu bi se mogao i prevariti. Ponekad treba malo zagrebati ispod haube. Imaš nekoliko tema (u zadnje vrijeme) u kojima ljudi traže pomoć za instalaciju. Očekujem i od autora teme uskoro isto.
E hvala vam :)
Vrijedi pitati jer laptop je super i-5 procesor 6gb ram 500gb tvrdi disk 1gb graficka a za male novce :)
Nadam se da je ironicni komentar, posto jedino "kompliciranije" je delete partition - new partition
Nadam se da je ironicni komentar, posto jedino "kompliciranije" je delete partition - new partition
Ima malo gimnastike i oko boot-a. Čemu plašiti čovjeka nepotrebnim, ako zapne nek ponovno otvori temu i vrlo brzo će sve riješiti.
Ja sam isto kupio laptop sa "Linuxom". Bilo je malo problema, dok sam maknuo "Linux". Ako se dobro sjećam, sve particije "delete", pa onda ponovo "format" NTFS.
Ako sta ne budem znao javim vam se :)