Problem s punjenjem laptopa

poruka: 13
|
čitano: 10.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam sljedeći problem: kad stavim laptop na punjenje ne puni se. Tj. puni se kad probam namjestit punjač. Znači točno pod nekim kutem. Puni se isto kad ga baš pritisnem. To se počelo javljat pred nekih mjesec dana i tad je još bilo ok jer sam ga i dalje mogla lagano punit, al sad je baš veliki problem jer jedva mogu namjestit punjač a tako ga jedva i mogu koristit. 
Model je Asus K53E

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem s punjenjem laptopa
Luli kaže...

Dakle imam sljedeći problem: kad stavim laptop na punjenje ne puni se. Tj. puni se kad probam namjestit punjač. Znači točno pod nekim kutem. Puni se isto kad ga baš pritisnem. To se počelo javljat pred nekih mjesec dana i tad je još bilo ok jer sam ga i dalje mogla lagano punit, al sad je baš veliki problem jer jedva mogu namjestit punjač a tako ga jedva i mogu koristit. 
Model je Asus K53E

Desilo mi se identično sa Lenovo n200 i na kraju je punjač samo prestao raditi. Za svaki slučaj si provjeri kod nekoga da li sa drugim punjačem sve radi kako spada, ali mislim da ćeš trebati kupiti novi punjač.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Luli kaže...

Model je Asus K53E

Desilo mi se identično sa Lenovo n200 i na kraju je punjač samo prestao raditi. Za svaki slučaj si provjeri kod nekoga da li sa drugim punjačem sve radi kako spada, ali mislim da ćeš trebati kupiti novi punjač.

Pokušala sam i s drugim punjačem, ista priča.

17 godina

Vjerojatno ti se utor na laptopu rasklimao, tako je i meni.

Nosio sam ga na servis da vidim jel se moze sta popraviti, ali nisu uspjeli, tako da i dan danas moram paziti kako ce sjesti punjac. {#}

TrustNo1

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Nosio sam ga na servis da vidim jel se moze sta popraviti, ali nisu uspjeli, tako da i dan danas moram paziti kako ce sjesti punjac. {#}

a nemoj me zezat pa imam ga manje od godinu dana 

13 godina
neaktivan

Obično se sjebe konektor na punjaču. Ako imaš sreće da je to kupiš takav konektor u chipoteci, cvakneš kabel i zalemiš novi konektor.

Ak je na laptopu onda je malo teže... :)

17 godina

Nazalost, ne zezam te.

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
Luli kaže...
Miki77 kaže...

Pa je li u jamstvu?

14 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Luli kaže...
Miki77 kaže...

Pa je li u jamstvu?

je. odnest ću ga ja na servis samo sam htjela vidit u čemu je točno problem

17 godina

Ajd kad ga vratis sa servisa, napisi kako je proslo, bas me zanima.

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Ajd kad ga vratis sa servisa, napisi kako je proslo, bas me zanima.

Oću {#}

12 godina
neaktivan

hej kako je na kraju prošlo? identičan problem imam !!!!! laptop prije 2 dana poslan na servis :/

12 godina
neaktivan

evo meni javili iz servisa...otišla matična ploča... uh,dobro pa je pod jamstvom :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice