Problem s pokretanjem Windowsa na laptopu

poruka: 10
|
čitano: 2.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam lenovo G500, i5, amd radeon, 64-bit. Kod prve instalacije stavljen je Windows 7, posto je do donijelo stekanje i ostale gluposti nakon god dana stavljen je origigi Windows 8.1, u pocetku je bilo malih zezanja s driverima ali vjerovalo se da je sad sve u redu. E sad, zadnjih par dana kod pokretanja windowsa pokaze se logo i dalje ne ide. Javlja gresku, da PC nije pravilno pokrenut, ne moze se dijagnosticirati problem bla bla. Svaki put nakon iskljucivanja i ponovnog ukljucivanja proradilo je sve do sad. To se vecinom dogodi ako se ubacuje bat da se puni ili kad se izvadi nakon punjenja, posto poklopim ekran kod vadjenja/ubacivanja nakon toga pojavi se crni ekran, logo i plavi ekran. Sve je na fotkama. U cemu bi mogao bit problem?

0 0 hvala 0
12 godina

Jesam li ja to dobro razumio dali ti vadiš bateriju upaljenom laptopu ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Koristim laptop bez napajanja, kad sebat isprazni ukljucim napajanje, nakon sto se napuni izvadim je i ostavim napajanje. Ili ako mi ponovno treba iskljucim napajanje a ostavim bat. Laptop je ukljucen ali nije da izvadim bat ukljucenom laptopu pa da se on iskljuci. Nitko nikad nije rekao da se ne smije ovako kako ja radim.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem s pokretanjem Windowsa na laptopu
necrotic0 kaže...

Koristim laptop bez napajanja, kad sebat isprazni ukljucim napajanje, nakon sto se napuni izvadim je i ostavim napajanje. Ili ako mi ponovno treba iskljucim napajanje a ostavim bat. Laptop je ukljucen ali nije da izvadim bat ukljucenom laptopu pa da se on iskljuci. Nitko nikad nije rekao da se ne smije ovako kako ja radim.

Zašto, pobogu?

11 godina
odjavljen

Kada dođe crni ekran budi strpljiv,meni se isto desilo,odabrao sam automatski popravak dobio isto što si i ti stavio na slici i sada laptop radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ne znam, nikad nije nitko rekao da moram iskljucit pa izvadit pa ponovno ukljucit. Naglasak je uvijek ne konstantno na napajanju i bat zajedno (iako su i stim ljudima zivjeli dugo). I okay, ako je to razlog sad ovog ne pokretanja i plavih ekrana, koji je sad tocno problem u njemu ako se zna?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Kao što rekoh,kada dođe crni ekran budi strpljiv. Ja sam imao problema s bootanjem i sada radi odlično. Sada svako malo radim friški full system backup za svaki slučaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Vrlo jednostavno. Nemoj više vadit bateriju jer nema nikakve potrebe, a pogotovo ne na živo. 

12 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Kao što rekoh,kada dođe crni ekran budi strpljiv. Ja sam imao problema s bootanjem i sada radi odlično. Sada svako malo radim friški full system backup za svaki slučaj.

Ma cekam ja kad je crni ekran, i jedino preostaje da ga konstantno ponovno pokrecem kad se pojavi automatski popravak. Jednom je proradilo da nakon onog drugog slucaja plavog ekrana iskljuci se ukljuci i proradilo, ali ovo je sad pevi put da se pojavio taj automatski popravak i od jucer 10 navecer nema pomaka, u krug, sad ujutro opet isto.

11 godina
odjavljen

Meni je restore trajao 20 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice