Problem sa grafičkom karticom

poruka: 10
|
čitano: 1.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Frend ima Forcebook laptop i crkla je grafička kartica ati mobility radeon x800 xt.

Ne možemo je nigdje pronaći, a nemamo pojma koja bi zamjenska kartica mogla ići u taj slot.

x700 ne odgovara po utorima - grafička je naravno, izvan matične ploče, odn. ima utore.

Zna li netko za neku zamjenski model grafičke ili ima istu takvu za prodati. Sve smo pregledali, nema je na ebayu, aukcijama, njuškalu, oglasniku, .... dalje neznamo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupio sam laptop ASPIRE 5738ZG na laptopu piše da je u njemu  ATI Mobility Radeon HD 4570,a kad sam instaliro Windows 7 učitalo mi je ATI Mobility Radeon HD4500,laptop je star 2 dana u servisu mi kažu da je to serija a da je HD 4570 podserija tome.......

Jel je to moguće ili me muljaju....

HVALA!!!!

Sven Logožar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u pravu su, ocitana je serija, provjeri s programom gpu-z, vjerojatno ce isto pisati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafičkom karticom

moguće je, jer se te kartice očitavaju kao "ati mobility series 4500". nitko te ne mulja ne brini.

edit: igy je bio brži Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:05 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

znači nema veze što mi na naljepnici od grafičke kartice piše HD4570

ovo je serija

Sven Logožar
17 godina
icecol kaže...

znači nema veze što mi na naljepnici od grafičke kartice piše HD4570

ovo je serija

da, ako ti je bas nuzno znati, imas program everest, on ce ti pokazati, seriju, naziv i detaljne specifikacije cijelog kompa i gpu-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 8:44 (igy).
15 godina
protjeran

da nema to veze...meni naprimjer piše da imam 4600 a imam 4670...gpu-z i provjeri....problem je u windowsu 7...ustvari nije problem zato što svima pokazuje samo seriju a ne i toćan model 

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

provjeri da li taj laptop uopće ima mogućnost zamjene grafičke kartice. jer, zamjena grafičke na prijenosnicima je problem star koliko i sami prijenosnici... imaš hrpetine ideja, standarda, ali ništa nije zaživjelo

eventualno probaj nać takav ili slični laptop (istu seriju?) preko oglasnika, bilo pokvarenog (naravski, s ispravnim GPU-om) ili u dijelovima, i onda zamijeni

15 godina
neaktivan

nemam ti ja baš puno znanja o tome kako da to provjerim.........

Sven Logožar
17 godina

evo.. sto kaze za radeon 5770

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice