Pregrijavanje laptopa

poruka: 35
|
čitano: 9.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pregrijavanje laptopa

ma samo sam propuhao s kompresorom al sam puhao prema otvoru venta da ide van koliko moze,kompresor ima jak pritisak pa prasina leti uglavnom van jer nigdje drugo nemoze....

dobro je sto su proc i grafa i hard na istoj strani pa sve odatle isteram.... na dealextreme-u ima stvarno svakakvih padova jedino sto nema bas za sve velicine laptopa,moj je 15.4" a pad je oko 4 cm uzi od njega taman, a za 17" mislim da bi bio mal,preuzak al ko zna moze ga malo modificirat i bice ok....

jos se razmisljam i uzet vent da ispuhuje vruci zrak mislim da sam i to vidio al nije mi tolko hitno pa ima vremena....

15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

ma samo sam propuhao s kompresorom al sam puhao prema otvoru venta da ide van koliko moze,kompresor ima jak pritisak pa prasina leti uglavnom van jer nigdje drugo nemoze....

dobro je sto su proc i grafa i hard na istoj strani pa sve odatle isteram.... na dealextreme-u ima stvarno svakakvih padova jedino sto nema bas za sve velicine laptopa,moj je 15.4" a pad je oko 4 cm uzi od njega taman, a za 17" mislim da bi bio mal,preuzak al ko zna moze ga malo modificirat i bice ok....

jos se razmisljam i uzet vent da ispuhuje vruci zrak mislim da sam i to vidio al nije mi tolko hitno pa ima vremena....

da moi je isto 15.4".. ić ću malo po tim dućanima pa ću valjda nać neš šta mi odgovara..

Brx
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje laptopa

Ne brini imam ti i ja toshibu i ide mi i do 100 stupnjeva lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje laptopa
moj stari i ja imamo toshibu i stvarno nemam prigovora oko hlađenja, moj laptop s clockanom grafom geforce go 7300 nema temp veću od 45-47 nikada. =)
Probajte staviti dvije gumice istod stražnjih nožica i imati će te 5-10 C° nižu temp. :)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lenovo imam i temp nije nikada prešla 50 ,uvijek je lap održava na 43 do 49.99...rijetko pokaže 50 i pri najgorim ljetnim uvjetima...
...a od podloge koristim običnu drvenu prozračnu rešetku..samo da nije direktno na nekoj podlozi.Naravno,povremeno napravim propuhavanje i čišćenje.
I to je to.

Private
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice