Popravak grafičkog čipa na laptopu

poruka: 4
|
čitano: 4.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Popravak grafičkog čipa na laptopu
Pozdrav, ovako, imam laptop Asus K73SV i prije 3 mj. mi je bio pao na stepenicama i dosta se razbio..  i sada nedavno sam ga bio odnio na servis i sredili su mi ekran, i stavili ga ponovno u funkciju, osim sto mi nisu sredili, a nisu ni pokusavali, jeste graficka.. kada pokusam pokrenut instaliranje drivera za nvidiju 540m,  kod instalacije mi javi da nemoze nac hardwer.. e sad, ja sam mislio da mi nisu slucajno ovi iz servisa maznuli taj chip.. pa sam s frendom otvorio laptop i vidio da je fizicki tamo chip.. kod pada laptopa, laptop mi je bio ugasen.. e sad moje pitanje, dali bi mi netko mogao preporuciti dobrog iskusnog servisera koji bi mi to znao popraviti u Zagrebu? bio bih jako zahvalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Popravak grafičkog čipa na laptopu

Mislim da nemas neke srece, jer cisto sumnjam da se to moze popravljati osim ako je grafika nije na tzv. MXM slotu pa da je komplet promjene

16 godina
neaktivan
Cloud kaže...
Pozdrav, ovako, imam laptop Asus K73SV i prije 3 mj. mi je bio pao na stepenicama i dosta se razbio..  i sada nedavno sam ga bio odnio na servis i sredili su mi ekran, i stavili ga ponovno u funkciju, osim sto mi nisu sredili, a nisu ni pokusavali, jeste graficka.. kada pokusam pokrenut instaliranje drivera za nvidiju 540m,  kod instalacije mi javi da nemoze nac hardwer.. e sad, ja sam mislio da mi nisu slucajno ovi iz servisa maznuli taj chip.. pa sam s frendom otvorio laptop i vidio da je fizicki tamo chip.. kod pada laptopa, laptop mi je bio ugasen.. e sad moje pitanje, dali bi mi netko mogao preporuciti dobrog iskusnog servisera koji bi mi to znao popraviti u Zagrebu? bio bih jako zahvalan.

Potrazi netkog da ti odradi ili reflow a jos bolje rebaling...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
neaktivan

Pozdrav, pokušajte ponovno izvršiti instalaciju operativnog sistema ako daje sliku na monitor laptopa! Reballing se radi isključivo ako se pregrijava ili je slika razdjeljenja u više djelova ili je nema nikako! I ne mora značiti da svaki servis može vršiti opravku tj. reballing! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice