Pomoć u odabiru laptopa

poruka: 8
|
čitano: 1.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć u odabiru laptopa

Pozdrav svima!! Kupujem laptop te vas molim za savjet!! Služio bi za surfanje, školovanje, pogledat neki film, zapržit neki cd i slično!!

Meni je za oko zapao ovaj:

http://www.instar-informatika.hr/hp-probook-4515s-156in-amd-dual-m500-22-ghz-3gb-320gb-vc376es-akcija-raspolozivo-odmah/VC376ES/prijenosna-racunala/

Što mislite?? Može neka vaša preporuka (HP)  u tom rangu ( nekoliko stotica gore dolje :-))

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoć u odabiru laptopa

Laptop je odlican, samo "steta" bi bilo ako bi sluzio samo za surfanje, film itd. Nemoj me krivo shvatit, lap je super i izbor ti na odnosu cijene nije los! Ali evo, jedan se forumas potrudio da sve to sabere u jednu temu pa pogledaj, cisto da malo naparis oci! KLIK!

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:20 (passat).
15 godina
neaktivan

znači isplati se uzet? Gle teško mi je sad reć za što bi sve točno služio al okvirno je to!! Za igrice koristim konzolu a ovo ostalo spada sve u "jednostavnije" radnje!!

15 godina

Ma isplati se, lap je super.. Moj ima ISTE karakteristike (hp 6735s) i platio sam ga 4.000kn. (cak "tvoj" ima 2.2GHz za razliku od 2.0 moji)

Neces pozalit, RAM-a imas dovoljno i ipak, to je hp! Go for it!!!Cool

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
Pomoć u odabiru laptopa

Laptop je sasvim ok za te novce i namjeru zbog koje ga kupujes.Ali kao sto je gore receno trebao si pitati ovdje!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hvala vam na pomoći!! onda ću tog ubost!!! jedino treba pričekat da sjednu pare!! :-) :-)

15 godina
neaktivan
Pomoć u odabiru laptopa

Molio bih savjet...

3 modela laptopa - razlika samo u procesoru/i 15 ili 17 incha

HP DV6 ili DV7 ?

HD 500gb

1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i3, i5 and i7-620QM Processo

4 GB DDR3 (2 Dimm)

Intel(R) Core(TM) i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache)

Intel(R) Core(TM) i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz

jedan DV6 ima 1. procesor jedan DV6 ima drugi procesor. DV7 ima 1. procesor.

Druge su sve postavke iste (memorija/fingerprint reader,harddisk,OS)

Molio bih par savjeta?

razlika u cijeni izmedju ovog od 17 incha i 15 sa i3 procesorom je 20 kuna, a ovaj sa quad procesorm je skuplji 250 kuna.

Mene muci taj procesor, a uzimam i u obzir bariju na ova dva jeftinija je 6-cell, dok na ovom skupljem 8-cell, i isto tako DV7 ima 17-incha.

Hvala unaprijed na savjetima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć u odabiru laptopa

Prebaci se ovdije!I reci nam do koliko para trazis laptop?

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice