Pozdrav,
Zanima me koliko bi me kostala nadogradnja laptopa, tocnije graficke kartice(1GB).
Imam HP 625.
Pa bi molio one koji se vise razumiju u nadogranje da mi kazu koju graficku da uzmem.
Hvala
Pozdrav,
Zanima me koliko bi me kostala nadogradnja laptopa, tocnije graficke kartice(1GB).
Imam HP 625.
Pa bi molio one koji se vise razumiju u nadogranje da mi kazu koju graficku da uzmem.
Hvala
Pozdrav,
Imam HP 625.
Hvala
Nikakva nadogradnja grafičke na laptopu, kupuj stolno računalo ako misliš igrat igre, ili kupuj bolji laptop, ovakva nadogradnja je nemoguća.
Da se nadovezem na naslov teme, jel moguce nadograditi RAM ili procesor na laptopu HP Compaq 6720s?
I ako je, jel riskantno to napraviti sam, i koje su cijene RAMa i procesora za laptope?
Da se nadovezem na naslov teme, jel moguce nadograditi RAM ili procesor na laptopu HP Compaq 6720s?
I ako je, jel riskantno to napraviti sam, i koje su cijene RAMa i procesora za laptope?
Moguće, memorija ide 4 gb rama, a proc ovisno dali podržava čipset. Evo manuale za njega. Stisni na KLIK. A i evo slike.