Laptop za pisanje i surfanje

poruka: 6
|
čitano: 4.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop za pisanje i surfanje ibook G3, G4??

uzeo bih rabljeni laptop koji bi mi služio za pisanje i surfanje, najviše sam zainteresiran za ibook rabljeni G3 ili G4, pa ako netko zna koje su dobre alternative u vidu pc laptopa? i da li bi mi ibook služio što se tiče tih osnovnih radnji, ima dobrih modela ne ebay-u a i lijepo izgledaju...planiram dati do 1500-1600 kuna max

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 0:07 (bokke).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop za pisanje i surfanje ibook G3, G4??

za te dvi osnovne radnje, osobito pisanje, vidim da na njuskalu ima par oglasa za hp compaq nx6110, a hp-ovi obicno imaju dosta dobru i ugodnu tipkovnicu...

a sad, za kupovinu priko ebay-a, pitanje kako ti je bar s trenutnom garancijom, jer uzalud ti bacit i to love ako ne znas sto ces dobit...

16 godina
neaktivan

meni se sviđa 14''  ili 13'' ekran nego sam bio čitao po stranim forumima da je npr. ibook g3 spor za surfanje pa mi je čudno jer koliko to treba računalo biti jako za surfanje? to bi bilo baš za to pisanje i surfanje i možda winamp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam nx6110 hp i nevjerovatno sam iznenađen, promjenio sam hdd i dvdrom. Nemam nikakve zamjerke u radu još niti jednom nije zaštekao ili nešto slično, a ja i brat ga koristimo čak i za igranje igrica u mreži

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laptop za pisanje i surfanje
bokke kaže...

meni se sviđa 14''  ili 13'' ekran nego sam bio čitao po stranim forumima da je npr. ibook g3 spor za surfanje pa mi je čudno jer koliko to treba računalo biti jako za surfanje? to bi bilo baš za to pisanje i surfanje i možda winamp

laptopi (ne netbook vec laptop) sa manjim ekranom je skuplji od onog sa vecim ekranom.

za te novce ces tesko naci 13 ili 14 laptop...

uzmi 15.4'' i uzivaj...

16 godina
neaktivan

imam ponudu za ibook G3 700 mhz 640 mb ram, 12'' ekran, nova tipkovnica, airport card i ganc nova baterija za 850 kuna, se razumije ko u macove lol, znači za internet i pisanje i slušanje mjuze....izgleda odlično nema oštečenja i nije požutio

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 1:34 (bokke).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice