Laptop za igranje do 8000kn

poruka: 37
|
čitano: 10.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

jedna stvar :)

neznam el tko primjetio, ali garancija na toshibine laptope je 36mj a to je kod laptopa jedna od vaznijih stavki

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop za igranje do 8000kn
smajlee kaže...

jedna stvar :)

neznam el tko primjetio, ali garancija na toshibine laptope je 36mj a to je kod laptopa jedna od vaznijih stavki

U biti ne dolaze sve...

Garancija na toshiba prijenosnike ti ovisi kojoj seriji pripada. Tako recimo "satellite" serije(a, l, u i p) imaju u startu 2 godine jamstva, dok recimo "tecra", "satellite pro", "portege" i "qosmio" serije dolaze s 3 godine jamstva...

Eto, a u potpunosti se slazem da je to jedna od vaznijih stavki prema kojima bi netko trebao odrediti koji ce prijenosnik kupiti....

Pozdraf....
Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Bolje uzmi PC ak hoces igrat. Na laptopu ces moc igrat jedno maximalno 2g novije igre. Poslije nista. Neces moc ga niti nadogradit osim HDD i RAMa.

Potpuno se slazem, pitanje je cak i dali ces moci 2 god igrati nove igre na pristojnim detaljima... Za 8000kn covijek si kupi posten komp sa ekranom, i ima daleko vece performanse i em moze nadogradivati. Laptop sluzi za pisanje surfanje netom, nekome photoshop, skoro sve samo ne za igre. Ili si kupi posten komp i igraj ''mirno'' ili baci novac za jedan takav laptop koji ti nece sigurno pokretati nakon nekog vremena novije igre. Odabir je na tebi, ali kupovina laptopa da bi se igrale igre na njemu je bacanje love.
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Gman kaže...

trebam neki savjet za laptop za igranje novijih igara...i ako mi mozete rec kakav je ovaj

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9847&catid=28

sama konfiguracija i nije tako loša da nebi igrala sve poznate naslove ali brate 15inc to je malo za igrat najmanje 17inc a ima ih za iste pare ko taj iz tvog izbora
I Jadantisi
16 godina
neaktivan

pogledaj na web stranici od m-computers-a acer aspire 8930g-583G32Bn dobar je ima velik ekran ja si ga mozda kupim ali jos uvijek se dvoumim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kostolomac ako smijem znat di si kupio taj asus m70
16 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...
RazerDinoMan kaže...

pogledaj ovu temu i što sve možeš dobiti u kompjuteru za 8 somova....http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/gotova-gaming-konfiguracija-cjena/23370.aspx

sta pricas kralju trazi laptop ne komp.. noobe 
 lol ti si n00b, govorim mu samo šta može dobit u kompu za 8k i mislim da je isplativiji, a on neka uzme što on hoće
RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice