sa intelovim proc.
što većim ekranskim prikazom (18")
gdje su najeftiniji za kupit?
sa intelovim proc.
sa intelovim proc.
za sto ga mislis koristiti???
ev ojedan vrhunski laptop sa vrhunskim ekranom, visokom rezolucijom i diskretnom grafikom.
MOLIM?!!?!??!?!?!?! to dobar laptop.....e sad si ga pukao...odi spat
acer aspire 8930g to uzmi
ev ojedan vrhunski laptop sa vrhunskim ekranom, visokom rezolucijom i diskretnom grafikom.
da ti to nisi malo pobrkao..prvo mali ekran on trazi 18",zatim slaba grafa...preslabo za te novce...
taj laptop je kvalitetan!
svi aceri, hp, i sl. se mogu sakriti pored njega... kada odrastete onda cete nauciti....
a ako zeli neku igracku za igranje onda je to trebao reci.. ovo je vrhunski lap za ozbiljan posao.... uostalom, lap sa 18'' ekranom? kako on to misli nositi? sa kamionom?
ako hoces igraci stroj bolje bi bilo uzeti stolni PC jer za te novce dobis ljutu pilu.ako neki ozbiljni posao uzmi laptop
MOLIM?!!?!??!?!?!?! to dobar laptop.....e sad si ga pukao...odi spat
acer aspire 8930g to uzmi
Nekad je bolje prešutjeti kad nemaš nikaj pametno za reći.
Čovjek je jedino pogriješio u tome kaj je promašio veličinu ekrana, a sve ostalo je dobro napisao i BTW acer nema u ponudi prijenosnik (kod nas) koji bi nadmašio ovaj lenovo po kvaliteti...
Pozdraf.....
Ovaj acer je dobar, al je problem sto je procesor malo zastario, pa mislim da ne opravdava svoju cijenu i nema full HD ekran, sto je za tu velicinu ekrana glupo.
Ja predlazem ovo: http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/HP-COMPAQ/HP-EliteBook-8530w-Mobile-Workstation-FU465EA/Detailed-product-flyer.html
U ovom HP je ova graficka zapravo radeon 3650 (s drugim firmwareom da mozes koristit specijalne openGL drivere za CAD). Njega predlazem ako hoces cvrsci laptop.
A drugi prijedlog je ovo: http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-8935G-874G50Bn-P/N-LX.PDA0X.079/flypage.tpl.html?keyword=18.4
Znam da su malo iznad 9000 kn al se isplati dat malo vise za bolji procesor (jaci, a manje se grije) i full HD ekran.
acer 8935g- ovaj mi je dobar
hvala!!!!!!!!