Krivulje i crte na ekranu

poruka: 11
|
čitano: 7.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Vec duze vrijeme mi se na ekranu od laptopa pojavljuju neke cudne crte i krivulje. Kad se poklopac laptopa(ekran) pomice gore-dole te crte mjenjaju polozaj ili cak i na trenutak znaju i nestat. Kao da se negdje gubi neki kontakt, pretpostavljam. Laptop je Acer Aspire 4810TG. Kako bi se to moglo rjesit? Novim ekranom ili ima neko jeftinije rjeesenje? U prilogu je slika ekrana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je "razbijen" ekran. Jel ti laptop pao, bio savijen, jel netko sjeo na nejga ili je stavljan neki teži teret na njega?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Krivulje i crte na ekranu
Pa ne sjecam se da je bilo padova, osim ako se u rusaku nije savio dok sam ga nosio negdje, ali rusak je predvidjen za laptop i ima pojacanja i poseban pretinac.
Kako god, tko bi mogao to rjesiti i kolika bi bila cjena popravka?
17 godina
Nisam siguran kako se kreću cijene ekrana za taj model, mozda koju tisucu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Po meni, ekran nije razbijen. Da je razbijen, te crte se nebi mijenjale ovisno o pomicanju ekrana.

A ta polja ciklone i anticiklone haha, jesu li to točkice ili? (Morao bi malo bolje slikati)

Po meni je ili do kontakta kabela koji vodi u monitor ili nešto do grafičke.

Jesi li probao izlaz grafičke spojiti na neki drugi monitor?

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Janer kaže...

Po meni, ekran nije razbijen. Da je razbijen, te crte se nebi mijenjale ovisno o pomicanju ekrana.

A ta polja ciklone i anticiklone haha, jesu li to točkice ili? (Morao bi malo bolje slikati)

Po meni je ili do kontakta kabela koji vodi u monitor ili nešto do grafičke.

Jesi li probao izlaz grafičke spojiti na neki drugi monitor?

Slažem se, vjerovatno jedan od konektora flat kabela flat kabel ili eventualno grafička...teško da može biti display

Probaj jednostavno samo iskopčat i ukopčat nazad flat na jednoj i drugoj strani

14 godina

Da, rastavi lcd i kabel iskopačaj i ukopčaj da bolje sjedne.

Do grafičke može biti ako je neki kondić napola otišao pa ne daje dovoljno struje ili ako memorija na grafičkoj pomalo otkazuje.

Ali vjer nije do grafičke jer se onda crte nebi mjenjale ovisno o promjeni položaja monitora.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Do sada nisam nikad imao prilike rastavljat LCD. Jel ima puno vida i djelova za rastavit?
14 godina
odjavljen

Radije prvo spoji na tv i vidi dali još pokazuje, ako ne onda rastavi.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon godine i pol se sjetio na ovo pa samo da zakljucim temu. Zamjenjen je ekran i sve ok. Stari ekran je na dinjem rubu bio malo stisnut i to je stvaralo prekid i nepravilnosti na slici.

Moze lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postoji li nacin da se na ogrebanom ekranu taj dio malo ispolira da se ne kuzi bas?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice