Koliko ssd produzuje vijek trajanja baterije ??

poruka: 5
|
čitano: 2.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Evo...pitanje iz naslova...koliko prosjecno ssd produzi trajanje baterije pri upotrbi...??

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 13:39 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozda ovo pomogne.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koliko ssd produzuje vijek trajanja baterije ?
ukay1000 kaže...

Mozda ovo pomogne.

Meni je pomoglo,imao sam mišljenje da SSD troši manje...kad ono ispada da poždere bateriju još brže...

16 godina
odjavljen
Re: Koliko ssd produzuje vijek trajanja baterije ?
ukay1000 kaže...

Mozda ovo pomogne.

Članak je star više od 3 godine! Za SSD to je vječnost.

Danas je tehnologija napredovala, ali isto gledam, neki modeli troše tek nešto malo manje od klasičnog HDD-a. Međutim, trebalo bi naći test novijeg datuma koji bi testirao kako se Win 7, novi Firmware-i i sl. nose sa power managementom SSD-ova. Ipak je brzina novih SSD-ova napredovala, pa ako SSD može brzo prebacivati između active i idle mode-a onda bi ušteda mogla biti znatna.

S druge strane, danas svaki proizvođač ima liniju SSD-ova nešto lošijih performansi, sli i znatno manje potrošnje koji su namijenjeni upravo laptopima i produljenu trajanja baterije. Tako recimo OCZ ima Onyx Series koja ima potrošnju 1W/375mW.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
odjavljen

MWAH....Ma izgleda da cu ostati jos pri 7200  rpm....nekako mi se bas i ne da ispljunuti tisucicu za pisljivih 128 gb ....a da nemam vidljivog povecanja autonomije od bar 3 sata...kad vec ne mogu nabaviti 9-cell bateriju...da to jos malo produzim :))

To bi mi vise sluzilo kod putovanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice