Koji laptop uzeti za 7.000 kn (igranje i tako to)

poruka: 13
|
čitano: 6.360
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
KOJI laptop uzeti POMOC - hitno
pitanje

Vec je proslo mjesec dana, a ja se ne mogu odluciti koji laptop uzeti, pa se nadam da cete mi vi pomoci u odabiru te me uvjeriti koji je bolji i zasto.,

ako vi imate kakvu bolju ideju za laptop oko 7000kn pokazite, otvoren sam za sve opcije..

treba mi laptop za sve (da i igru koju mogu igrati na njemu) ,. znam da je za to bolje uzeti stolno racunalo, al posto mi treba i doma i u zagrebu uzeti cu prijenosno racunalo..

unaprijed hvala

:

ASUS N50VN-AS026C      -     7079kn
N50VN-AS026C, Intel, Core 2 Duo, P8600, 2,40 GHz, 2x 2048 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 320 GB,VHP, Nvidia GeForce 9650 GS 1GB
- protis

NB TOSHIBA Satellite A300-1ND   -   6979kn
NB TOSHIBA Satellite A300-1ND Core2 Duo P8600 (2.4GHz),4GB (2+2), HDD 320GB,15.4" CSV HB,DVD-SuperMulti,ATI M86(512MB),Vista 32bit HP
- protis

TOSHIBA Satellite Pro A300-1GT - 6999kn
CORE 2 DUO 2.26GHz 3GB 250GB ATI Radeon HD3650 15.4'' WXGA DVD-SM DL VB
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8205&catid=28

TOSHIBA Satellite A300D-17F - 6499kn
AMD Turion X2 Ultra ZM-82 2.20GHz 4GB 320GB ATI Radeon HD3650 15.4'' WXGA DVDRW SM DL VHP
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8852&catid=28

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: KOJI laptop uzeti POMOC - hitno
bomba19 kaže...

TOSHIBA Satellite Pro A300-1GT - 6999kn
CORE 2 DUO 2.26GHz 3GB 250GB ATI Radeon HD3650 15.4'' WXGA DVD-SM DL VB
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8205&catid=28

Ako trazis kvalitetu, ova toshiba je najkvalitetniji laptop od ova cetiri koja si naveo. Ima najvise garancije i sve u svemu je barem za klasu bolji od ostala tri modela.
Uzmi taj i neces pogrijesiti....
Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

Istina, Toshiba je puno kvalitetniji laptop, no onaj Asus gore ipak ima malko jači procesor i malko jaču grafičku... dakle, nije baš za klasu toshiba jača, svi ovi navedeni modeli su otprilike slični... ako želiš iscijediti najviše što možeš iz kompa, uzmi tog Asusa...

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
17 godina
neaktivan

Krivo...

Toshiba je doslovce za klasu bolji prijenosnik, bez obzira na procesor i graficku, koji ionako spadaju u sporedne stvari kod odabira prijenosnika (pogotovo kad su nijanse u pitanju kao kod ova dva).

Bitniji su kvaliteta izrade, tipkovnice, trajanje baterije, garancija, kvaliteta ekrana, a u svim tim podrucjima je Satellite pro serija za klasu bolja od ovih ostalih prijenosnika....

16 godina
neaktivan
KOJI laptop uzeti POMOC - hitno

TOSHIBA Satellite Pro A300-1GT - 6999kn-definitivno..iz iskustva s toshibama sve najbolje, imam jos uvijek toshibu koju sam kupio prije cca malo manje od 2 god a100-847 i komp owna cod 2 na 125 fps bez muke sto je za laptop odlicno, a sad ove novije mogu mislit..uzmi toshibu definitivno neces pogrijesiti, kvalitetna izrada i puno toga nudi, jedino sto po mom misljenju nije nesto kod toshibi je dvd ovisi koji dobijes al nije bed i dalje ownaju..pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

E hvala vam., ja sam isto nekako naginjao prema toshibi sve ovo vrijeme, al stalno su mi se neke alternative ukazivale...

mislim da ce mi izbor pasti na taj.., al ovaj asus me kopka, kao i ova druga toshiba A300D-17F

a zanima me jos: koliko je GF 9650 bolja od radeon 3650 i koliko ce mi to biti bitno kod igri (dali je ta grafa toliko bolja ili?)..

i sto vi mislite o radeon3650 jeli dobra grafa i tako...

TOSHIBA Satellite Pro A300-1GT        vs.         TOSHIBA Satellite A300D-17F

core 2 duo                                                               turion x2

3gRAM                                                                      4gRAM

radeon3650                                                              radeon3650

nema HDMI                                                               nema HDMI

zanima me koliko mi je HDMI bitan i tako...

hvala..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji laptop uzeti za 7.000 kn (igranje i tako
bomba19 kaže...

a zanima me jos: koliko je GF 9650 bolja od radeon 3650 i koliko ce mi to biti bitno kod igri (dali je ta grafa toliko bolja ili?)..

i sto vi mislite o radeon3650 jeli dobra grafa i tako...

Evo na ovom linku imas usporedne rezultate mobilnih grafickih kartica....
16 godina
neaktivan

To što te kopka, nije bez vraga. Moja preporuka >

ASUS N50VN-AS026C      -     7079kn
N50VN-AS026C, Intel, Core 2 Duo, P8600, 2,40 GHz, 2x 2048 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 320 GB,VHP, Nvidia GeForce 9650 GS 1GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...

To što te kopka, nije bez vraga. Moja preporuka >

ASUS N50VN-AS026C          -        7079kn

slažem se, iz tog asusa dobit ćeš najbolje performanse, kako sam i prije naveo... ako želiš kvalitetu izrade, preporučam ti da oba laptopa isprobaš uživo (ako su izloženi u dućanima, jel?) pa tek onda odlučiš...
Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
16 godina
neaktivan
autorov komentar

otici cu sljedeci tjedan do protisa pogledati taj asusov laptop i do mikronisa tishibu.,

a jos nesto, ovaj asusuov model u mikronisu kosta 9100kn, a u protisu 7070kn, znaci ipak kotira kao bolji (bolje preformanse).,

meni se cini i iz raznih prica vjerujem da su toshibini kvalitetniji..

pa me zanima dali ima tko kakvih iskustava s ASUSom ???? i dali su kvalitetni laptopi, dali se kvare...

grafa- radeon3650 - vase misljenje trebam  njoj., znam za notebookcheck i znam da je GF9650 bolja., pa mi treba vase osobno iskustvo i kalve cu igre moci vrtiti na njoj.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bomba19 kaže...

otici cu sljedeci tjedan do protisa pogledati taj asusov laptop i do mikronisa tishibu.,

a jos nesto, ovaj asusuov model u mikronisu kosta 9100kn, a u protisu 7070kn, znaci ipak kotira kao bolji (bolje preformanse).,

meni se cini i iz raznih prica vjerujem da su toshibini kvalitetniji..

pa me zanima dali ima tko kakvih iskustava s ASUSom ???? i dali su kvalitetni laptopi, dali se kvare...

Gle, ja sam ti svoje rekao, ako hoces najbolji laptop odabrat izmedju ona 4 koja si naveo, onda ces kupit toshibu satellite pro, a ako hoces prijenosnik koji ima najbolju grafiku onda uzmi tog asusa i popusi foru....

Kaj se tice kvarova....svi se kvare, neki manje, neki vise...ovisi kak te pogodi...u principu su asusi na dobrom glasu kaj se tice kvarova, a ja sam ih se osobno pokvarenih s razno raznim greskama nagledao i od jednog i od drugog proizvodjaca...
16 godina
neaktivan

hm,hm-dobra tema!nema li u bugu neka tema sa laptopima?mislim da ima!

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja ti ima već mjeseci pol dana asusa M70V nešto jači od ovoga kojega ti ovdje uspoređuješ, i mogu reći sve najbolje o njemu, tipkovnica odlična, uopće se ne čuje da raqdi  kad je upaljen, ventilator se gotovo nikad ne pali ( a znam igrat cod5 po nekoliko sati ) ekran odličan nemam nikakvih zamjerki, performanse su mu takve da sve  igre vrtim na high, ali ga većinom koristim u poslovne svrhe!

Da uzimam ponovo lap uzeo bih asusa sto posto!

Imao sam neko vrijeme cca 2 mjeseca Toshibu od kolege i nisam baš bio zadovoljan pa sam uzeo asusa M70V!

Eto tolko od mene, ako u budućnosti nađem neku manu na laptopu javljam!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice