Kako osposobiti bluetooth na laptopu?

poruka: 4
|
čitano: 23.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako osposobiti bluetooth na laptopu?

dakle imam hp probook 4515s  sa Win 7 ultimate 32bit. imam ga već godinu i pol, na početku je imao win xp i bluetooth je radio normalno, prije nekih godinu dana sam stavio win 7, kako mi bluetooth nije trebao do sada, nisam na njega ni obračao pažnju. sada ga želim - no kada pokušam staviti drivere u jednom trenutku me traži : Pleas turn on or plug in your bluetooth device in order to continue installation.

device je već u laptopu tako da nemam što umetnuti a ne znam način kako da ga uključim ( jerbo driveri nisu instalirani i ne vidim nigdje takvu opciju )

što mi je činiti ?!?!?!?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako osposobiti bluetooth na laptopu?

Skini ovaj software i instaliraj ga.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=hr&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3935146&swItem=ob-76382-1&prodNameId=3935147&swEnvOID=4055&swLang=13&taskId=135&mode=3

Provjeri dali ti svjetli plava ili žuta lampica na laptopu, tj. dali ti je uključena opcija za wireless i bluetooth.

14 godina
neaktivan

hm taj sam software i instalirao - u jednom trenutku se pojavi poruka koju sam napisao gore. plava lampica svjetli. ne znam što sve nisam pokušao :/

na hp wireless assistantu koji imam instaliran uopće ne pokazuje bluetooth ( a trebao bi ) nego samo wireless LAN

16 godina
protjeran

Probaj ovako, mozda zvuci ludo, mozda glupo al evo da dam savjet, otvori Device menager, pronadji u njemu bluetooth, ako vidis da je instaliran driver od Windowsa, deinstaliraj, potom pokreni te skinute drivere, i vjerovatno ce proradit.To mi pada na pamet, probaj ne kosta nista {#}Jer kad deinstaliras drivere softwerski koliko ja znam to znaci da uredzaj je iskljucen tj ne prikazuje ga.Ako ti bude trazilo restart nakon deinstalacije nemoj ga radit nego prvo instaliraj te skinute drivere pa restart, jer ce ti opet se Windows sam instalirat drivere koje ''on posjeduje i koje misli da su odgovarajuci za taj uredzaj.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice