ovako zanimaju me misljenja korisnika koji imaju ovaj prijenosnik kakav je kakva je autonomija i to jer ga planiram kupiti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja ga imam 2 mjeseca i mogu reci ta je laptop za sada vrlo dobar.
Tih je, ne grije se, baterija solidna.
Ima ljepuskast design, kuciste presvuceno aluminijem sto daje osjecaj vise i skuplje klase, odlicna tipkovnica.
Sto se tice samog proca i rama, zadovoljava sve potrebe normalnog korisnika, za igre (novije) nije namijenjen.
Sve u svemu jako sam zadovoljan i preporucam.
Daj mi molim te raci koju graficku i koji proc imas unutra?I jesi stavil gore win. i koje?Cul sam da ljudi imaju problema sa 64 bitnom s edmicom
Definitivno kupiti, i sam ga imam neznam sad točnu oznaku konfiguracijske varijante, ali prijenosnik radi odlično.Također imam Win7 x64 i nemam nikakvih problema, bitno je da updateaš OS i instaliraš HP-ove drivere.S time da se mogu i na prijenosniku igrati, makar mu to nije primarna namjena.Brzi disk, CPU, DDR3 memorija i GPU.
novije igre se mogu igrati pod 20-30fps na 1024x768 bez AA
Procesor: AMD Athlon(tm) II P320 dual-core, 2.10 GHz
Ram: 2 GB
Graficka: ATI Radeon HD 4250
OS: Windows 7 ARC GAMER EDITION 32-bit (ultimate) - da kucnem u drvo, perfektno radi.
Za razliku od proslih 4510/4515 serija stavili su aluminijski cover i samo kuciste je dosta cvrsce i kvalitetnije.
Na koji model si pucao? Sa ili bez OS-a?
Ovaj sa windozama je dobar ulov za te novce.
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14853