HP probook 4515s video problem

poruka: 5
|
čitano: 1.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, imam problem sa ovim laptopom, kada pustim neki video na youtube ili neki film online previse trza, i slika i zvuk. Dok kad pustim video kojeg imam skinuto na laptopu bolje radi al i tad zna zatrzat. Sad ne znam u cemu je problem, da nije do drivera? Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: HP probook 4515s video problem
Archy kaže...

Ovako, imam problem sa ovim laptopom, kada pustim neki video na youtube ili neki film online previse trza, i slika i zvuk. Dok kad pustim video kojeg imam skinuto na laptopu bolje radi al i tad zna zatrzat. Sad ne znam u cemu je problem, da nije do drivera? Unaprijed hvala.

Ja nisam neki stručnjak, ali neki vrag kužim {#}. Ja sam imao isto pa sam reinstalirao Windows i sad je sve u redu, neznam kakva ti je temperatura, ako je previsoka to je uobičajeni problem, a možda ti je i int. veza spora ?, kod gledanja sa Youtube-a i slično.

Dado
15 godina
neaktivan

Vec sam reinstalirao win, temperature sam provjeravao i sve je uredu, a konekcija je dovoljno brza. Pokusavao sam sa drugim browserima i kad sam usao na youtube sa internet explorerom radilo je bez ikakvih problema, stvarno smijesno.. Znaci na IE radi normalno, dok na mozzili i chrome-u trza video xd

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HP probook 4515s video problem
Archy kaže...

možda slab jednostavno slab hardver heheh šalim se, jel to prije trzalo odkad se pojavio problem što si radio i zašto kad se to desilo :) 

15 godina
neaktivan

Laptop sam dobio od sestre, ona se nikad nije žalila na njega znaci da je radio dobro. Posto je bio pretrpan reinstalirao sam windowse i onda sam to primjetio, pa sam opet reinstalirao al bez uspjeha. Stvarno ne znam u cemu je fazon, jer radi normalno na IE hah

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice