HP ProBook 400 serija - "fiksna" grafika

poruka: 4
|
čitano: 2.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Nova HP ProBook 400 serija - "fiksna" grafika?

Pozdrav, zanima me je li netko nabavio neki od novih ProBookova (440, 450, 470) da mi kaže funkcionira li na njemu Fixed Switchable Graphics Mode, tj. može li se u BIOS-u podesiti korištenje isključivo Radeona HD8750 (bez Intel HD4000)? Planiram nabaviti ProBook 470 H6Q21EA model, a znam da se na starijoj 4x40s seriji to moglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nova HP ProBook 400 serija - "fiksna" grafika?

kupio sam probook 470 go, model sa i7 procesorom, i požalio, igre na njemu ne rade i ne možeš forsirati radeon nego upravo suprotno samo intel. Bio sam sa HP supportom na vezi, kažu da je to poslovno računalo , za sada ne namjeravaju to promijeniti. Iako se na starim probook to moglo i na envy modelima su čak bili primorani to promijeniti i napraviti. Inače je laptop mrak za te novce ali ne za igre.

lp

16 godina
neaktivan
HP ProBook 400 serija - "fiksna" grafika

Pišete gluposti 8750 se pali po potrebi inače je integrirana dovoljna za sve a za igre ili nešto grafički zahtjevno se dodatno još pali i 8750.

A to se bar u CCC ili Visionu može i ručno odabrati za svaku instaliranu igru ili program.

I da se može staviti sve na zasebnu bez integrirane dolazilo bi do veće buke, grijanja i potrošnje struje a zasebna npr. za surf naravno da nije potrebna niti za gledanje filmova to sve može odraditi i integrirana.

Ti iz HP-a su onda isto tukci.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP ProBook 400 serija - "fiksna" grafika

Vjerojatno se nemoze disejblat HD4000, ali zasto bi to uopce isao raditi? Dobis hladniji, tisi laptop, manju potrosnju struje. Jedina inkomodacija je da moras u driverima sistemu rec da koristi dediciranu graficku za pokoji program. Jel mozda planiras koristiti Linux ili napraviti Hackintosh pa tamo nece raditi Enduro? Pa ti treba samo jedna?

Dell Precision M6600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice