HP NX9010 pregrijavanje HDD i matične

poruka: 5
|
čitano: 1.837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nedavno je pregorio ispravljač, nabavljen je novi (polovni). Neposredno prije pregaranja ipravljača laptop se je sam isključio, bio sam uvjeren da je potebno čišćenje od prašine i zamjena paste na procesoru. To sam i napravio, no nakon ponovnog uključivanja pregorio je ispravljač. Kada sam ga priključio na novonabavljeni ispravljač radi, ali se nakon određenog vremena ugasi. Problem nije u temperaturi procesora nego visokoj temperaturi HDD i matične ploče. Ova slika je nakon pola sata rada, i to samo korištenje interneta. Ventilatori rade.

Molim sugestije...

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:06 (Paneki).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP NX9010 pregrijavanje HDD i matične
Paneki kaže...

Nedavno je pregorio ispravljač, nabavljen je novi (polovni). Neposredno prije pregaranja ipravljača laptop se je sam isključio, bio sam uvjeren da je potebno čišćenje od prašine i zamjena paste na procesoru. To sam i napravio, no nakon ponovnog uključivanja pregorio je ispravljač. Kada sam ga priključio na novonabavljeni ispravljač radi, ali se nakon određenog vremena ugasi. Problem nije u temperaturi procesora nego visokoj temperaturi HDD i matične ploče. Ova slika je nakon pola sata rada, i to samo korištenje interneta. Ventilatori rade.

Molim sugestije...

Hvala

Skini HWMonitor, zatim postaj screenshot. Speccy pokazuje Motherboard temperaturu kao CPU temp.

14 godina
neaktivan

To bi bilo to.

14 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da to bih još mogao probati, thx.

1