HP DV6000Z Matična

poruka: 11
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HP DV6000Z Matična

Ekipa evo ovako trebam matičnu za gore navedenog hpa,meni je grafulja otišla u vječna lovišta(ispekao i svaka 3 dana ista stvar) i sada me zanima gdje da nabavim takvu matičnu? I po kojoj cijeni idu? Inače su gore AMD Turon X2 1,81ghz(ako se nevaram nisam 100% siguran) 4gb ddr2 667mhz,i sad isto nisam siguran dali je nVidia 7200GO ili 8200GO,samo mi treba ploča koja je 100%tno ispravna po što manjoj cijeni,laptop mi služi svrsi(DJiranje,svirke i takve stvari) i sada nemam s čime raditi(imam HP 2133 al nemore on to kako treba odradit) pa me zanima gdje da nabavim mbo za taj lap.Hitno mi je to. HVALA!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP DV6000Z Matična

-

https://apps.facebook.com/yokobozicnacestitka/rate_card/1650
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2024 12:54 (Desment).
14 godina
Desment kaže...

Mislim da tražiš Quanta 30B8, pokušao sam tražiti po netu (eBay, Amazon, čak sam pokušao i BestBuy{#})ali izgleda kao da ju nitko ne prodaje...  Jedino da ti u servi lik nabavi nekako al stvarno nezz gdje da tražim više...

U pm,našao sam na ebayu za moj model(upisao HP DV6000Z Motherboard) 30$ no vidim nema grafičke(odlemljen gpu procesor) a drugi opet ima no nisam siguran da je to to.

14 godina
neaktivan
14 godina

Treba njega opet zaljepit gore na mbo,problem je taj što mi je krepala lemilica za takve stvari i sad se mogu hebat dok neuzmem novu.

14 godina
neaktivan

-

https://apps.facebook.com/yokobozicnacestitka/rate_card/1650
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2024 12:53 (Desment).
14 godina
Desment kaže...

Eh sad, pa kupi si u Chipoteci neku za 50kn samo da to sastaviš. {#}

Lemilica za takve stvari nije 50kn ispod 650-700kn se nemože nabaviti,stari je baš neki dan gledao.Za 50kn idu najobičnije lemilice.

14 godina
HP DV6000Z Matična

Izgleda ću uspjeti novu novcatu matičnu riješiti za 300tinjak kn(s garancijom direkt iz HPa),javim sve detalje sutra ću znat 100%tno sve pa ću vam napisati ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HP DV6000Z Matična

1000KN traže za popravljanu za ploču.Radije ću kupiti novi lap,sada sam s legom vidio na ebayu ploča koja je radila par H tako kaže prodavać prodaje za 70$ s free shipingom za croatiu,sad smo ju naručili pa ćemo vidjeti kad stigne kako će bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HP DV6000Z Matična

A šta si ti mislio, znali su oni tražiti i više za matičnu ploču, a ništa sada kad si već naručio, postoji jedan servis koji bi ti to riješio, opće je poznato da su ploče sa ebaya isto reparirane, rade neko kratko vrijeme i na kraju si opet na istom, bolje da si laptop rastavio, prodao ispravne dijelove i kupio drugi, danas se za male novce može kupit i duplo jači laptop.

Valentin

0 0 hvala 1
14 godina
Valentin17 kaže...

A šta si ti mislio, znali su oni tražiti i više za matičnu ploču, a ništa sada kad si već naručio, postoji jedan servis koji bi ti to riješio, opće je poznato da su ploče sa ebaya isto reparirane, rade neko kratko vrijeme i na kraju si opet na istom, bolje da si laptop rastavio, prodao ispravne dijelove i kupio drugi, danas se za male novce može kupit i duplo jači laptop.

Sastavit ću ga i prodat kompletnog za 600tinjak kn dodat nekih 800tinjak kn i uzet nekog Asusa K53U(ima ga lega) dosta mi se sviđa taman za Traktor DJ i ostalu gamad.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice