HP 6830s

poruka: 6
|
čitano: 7.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP 6830s

Što mislite o ovom prijenosniku? Treba mi neki prijenosnik do 5000kn, a ovo mi je prvi izbor. Savjetujte me!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP 6830s

Ovisi za sto ti treba,ako si prosjecni  korisnik,internet multimedija na 17 incnom zaslonu imas moj glas.Za te novce O.K

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP 6830s

Poslovni + filmovi, muzika i internet korisnik = Odličan izbor.

Gamer/Grafičar = Nemoj uzeti.

:)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP 6830s

Mene također zanima i baš sam ga gledao u Metro-u i vidim 778 model ima naljepnicu Intel Core 2 Duo! :))

Ne znam jel je to baš najbolji izbor, uglavnom želim 17" ekran i da je ok..

Mislim da ću uzeti 779 koji ima 1GB RAM više i 320GB HDD za 4.800kn najjeftinije.

Još prijedloga?

0 0 hvala 0
16 godina
HP 6830s

Ja  sam ga kupio prije mjesec dana, i jako sam zadovoljan s njim. Model je http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=3903448.

Koristim ga prvenstveno za programiranje, surfanje, multimediju i za te stvari je odličan.

Što se tiče igara nije ni tu za baciti, sve ovisi kakve igre preferiraš. Ja npr. igram Total War II:Medieval Kingdoms, i to radi glatko i na prilično visokim postavkama. Uglavnom, jako igrivo.

U svakom slučaju, za tu cijenu jako preporučljiv prijenosnik i sigurno nećeš pogriješiti ako se odlučiš za njega.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP 6830s
tonka kaže...

Što mislite o ovom prijenosniku? Treba mi neki prijenosnik do 5000kn, a ovo mi je prvi izbor. Savjetujte me!!!

Nedavno je bio na akciji. Što misliš zašto?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice