Što mislite o ovom prijenosniku? Treba mi neki prijenosnik do 5000kn, a ovo mi je prvi izbor. Savjetujte me!!!
HP 6830s
- poruka: 6
- |
- čitano: 7.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi za sto ti treba,ako si prosjecni korisnik,internet multimedija na 17 incnom zaslonu imas moj glas.Za te novce O.K
Poslovni + filmovi, muzika i internet korisnik = Odličan izbor.
Gamer/Grafičar = Nemoj uzeti.
:)
Mene također zanima i baš sam ga gledao u Metro-u i vidim 778 model ima naljepnicu Intel Core 2 Duo! :))
Ne znam jel je to baš najbolji izbor, uglavnom želim 17" ekran i da je ok..
Mislim da ću uzeti 779 koji ima 1GB RAM više i 320GB HDD za 4.800kn najjeftinije.
Još prijedloga?
Ja sam ga kupio prije mjesec dana, i jako sam zadovoljan s njim. Model je http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=3903448.
Koristim ga prvenstveno za programiranje, surfanje, multimediju i za te stvari je odličan.
Što se tiče igara nije ni tu za baciti, sve ovisi kakve igre preferiraš. Ja npr. igram Total War II:Medieval Kingdoms, i to radi glatko i na prilično visokim postavkama. Uglavnom, jako igrivo.
U svakom slučaju, za tu cijenu jako preporučljiv prijenosnik i sigurno nećeš pogriješiti ako se odlučiš za njega.
Što mislite o ovom prijenosniku? Treba mi neki prijenosnik do 5000kn, a ovo mi je prvi izbor. Savjetujte me!!!