HP 6730s problem

poruka: 6
|
čitano: 3.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HP 6730s problem

Laptop se ne moze upaliti, adapter i baterija su ispravni no kao da "gubi kontakt".

Kad ga pritisnem s donje strane dobije kotakt, upali se...te nakon pustanja izgubi kotakt i ugasi se.

Laptop je imao nesreću da mi je ispao,nakon toga ponekad nije htio upaliti a sada neće nikako osim da ga "pritisnem".

Da li je tko imao slican problem, i koji je problem ?

Samsung SyncMaster T220 22",Sapphire HD3870 512MB Gddr4,MSI 550W,Core2Quad q6700 2,66 GHz , 4 GB DDR2 800MHz KingMax.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: HP 6730s problem
Đuza kaže...

Laptop se ne moze upaliti, adapter i baterija su ispravni no kao da "gubi kontakt".

Kad ga pritisnem s donje strane dobije kotakt, upali se...te nakon pustanja izgubi kotakt i ugasi se.

Laptop je imao nesreću da mi je ispao,nakon toga ponekad nije htio upaliti a sada neće nikako osim da ga "pritisnem".

gdje ga točno stisneš dolje, nasuprot kojih slova(ili brojki)? 

17 godina
neaktivan
HP 6730s problem

stisnem negdje oko slova S,D, F

Samsung SyncMaster T220 22",Sapphire HD3870 512MB Gddr4,MSI 550W,Core2Quad q6700 2,66 GHz , 4 GB DDR2 800MHz KingMax.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP 6730s problem
Đuza kaže...

najvjerojatnije prekid na matičnoj...

pregled u servisu bi ga mogao spasiti.

13 godina
neaktivan
HP 6730s problem
Imam problem sa paljenjem HP 6730s...

Znaći... Kad pritisnem dugme za paljenje ne događa se doslovno ništa, onda trebam nekoliko puta izvaditi i staviti bateriju dok se ne ugasi lampica od punjaća (inaće plavo svijetli a crveno blinka) a ni to nije sigurno da će upaliti jer nekad se samo pokrene i izgasi, a nakon 2-3 puta napokon upali. Kad upali radi normalno. Ako netko zna u ćemu je problem bio bi zahvalan!!
SINNA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HP 6730s problem
sinna kaže...
Imam problem sa paljenjem HP 6730s...

Znaći... Kad pritisnem dugme za paljenje ne događa se doslovno ništa, onda trebam nekoliko puta izvaditi i staviti bateriju dok se ne ugasi lampica od punjaća (inaće plavo svijetli a crveno blinka) a ni to nije sigurno da će upaliti jer nekad se samo pokrene i izgasi, a nakon 2-3 puta napokon upali. Kad upali radi normalno. Ako netko zna u ćemu je problem bio bi zahvalan!!

Dignuo si temu iz 2010 :){#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice