Fujitsu Siemens AMILO PA2548

poruka: 6
|
čitano: 4.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaima me jel neko ima taj notebook?? kakav je?? koliko baterija izdrzi??

• AMD Turion 64 X2 TL60 2.00 GHz, 15.4“ WXGA 1280 x 800
  • 3 GB DDR2 667 MHz, HDD 320GB SATA, NVIDIA GeForce® 8400M MG /128MB
  • DVD±RW DL
  • Ethernet LAN, WLAN 802.11 b/g
  • Fax modem 56k
  • 3x USB 2.0
  • ExpressCard™54/34 slot
  • DVI-D
  • Čitač kartica 4-u-1
  • Free DOS
  • Masa: 2.9 kg
  • Jamstvo 12 mjeseci
  • Cijena: 4099
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta niko nema taj laptop il neki slicni iz te serije?? Znacin ttako je los....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mora značiti, FSC nije popularan naročito, pogotovo ne kod nas. Probaj na notebookcheck.net pronaći recenziju. Iako i one često znaju biti dijametralno suprotne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fujitsu Siemens AMILO PA2548

Pozdrav

Kupio sam skoro amila,nije los ali izgleda da nevoli programe koji nisu original.

Kao prvo moze da se instalira samo vista na njega a sto se tice ostalih programa

mozda ce nekad da napravi neke manje komplikacije ali nista veliko, ne sekiraj se.

Ja licno imam taj problem da spojim laptop na pojacalo sa 5.1 zvucnicima.kako god podesim

zvucnike na laptopu nepusta zvuk vani.Mozda ima neki poseban program nevezan za win.program.Ako ti znas,reci.

gruja
16 godina
neaktivan

Ja mislim da to s programima nema veze s amilom vec da je slucajnost neznam vise ovisi o windowsu neg o necem drugom mozda driveri ne valjaju ko ce ga znati.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fujitsu Siemens AMILO PA2548
gruja kaže...

Pozdrav

Kupio sam skoro amila,nije los ali izgleda da nevoli programe koji nisu original.

Kao prvo moze da se instalira samo vista na njega a sto se tice ostalih programa

mozda ce nekad da napravi neke manje komplikacije ali nista veliko, ne sekiraj se.

Ja licno imam taj problem da spojim laptop na pojacalo sa 5.1 zvucnicima.kako god podesim

zvucnike na laptopu nepusta zvuk vani.Mozda ima neki poseban program nevezan za win.program.Ako ti znas,reci.

Ide gore XP bez imalo problema, trikovi već napisani na forumu pale. Osim toga, na forumu FSC-a imaš hrpu tema sa uputama kako ga složiti.

A za zvuk, brijem da je do programa koji dolaze uz drivere i podešavanje u njemu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice