Pozdrav ljudi!
evo maloprije sam se registrirao jer imam frku...
i naravno, postavio bih vam par pitanja, pa ono, ako netko zna neka mi molim vas, odgovori.
Dakle, pred cca. mjesec dana sam kupio NOVI laptop - Fujitsu Siemens AMILO li 3910
ono sve ok, ogroman 18,4", 500 GB HDD, 4 GB ram-a, jedino grafička on-board.. ali šta sad! uglavnom, ma sve super, nije ni skup - 5000kn.
i nakon kojih 2 tjedna, počinje problem..
primjetio sam da mi slika "titra" i gubi se, tj. "trokira".. možda su driveri ili nešto.. instaliram druge, nisu..
počne se zamrzavati i blijediti slika! pa mislim, možda je grafička u pitanju..
hm.. ali ako je grafička, ne bi imao takvih problema, u biti, krepalo bi odmah sve i gotovo..
da bi na kraju skužio, da su kontakti od display-a! barem sam uvjeren u to..
kako pomaknem display, tj. zatvaram i otvaram, događaju se navedeni problemi..
ali sad se to počelo sve češće i češće događati! čak i kad ne diram ništa, maltene' samo od sebe!!
molim vas da mi se jave ljudi s sličnim problemima, tj. rješenjima na problem,
jer tu naravno, postoji i "kvaka":
laptop je pod garancijom, imam račun i sve,
ali mi je rečeno u dućanu gdje sam kupio laptop da se čeka do 45 dana u servisu da ga poprave ili se isporučuje novi, a ne daju zamjenski...
ja nažalost ne mogu toliko čekati jer koristim taj laptop na poslu, i treba mi 12-15 sati dnevno, znači - cijeli dan ga koristim.
zanimaju me vaša iskustva s slanjem laptopa na servis,
i da li je uopće ovo kvar koji se može popraviti "tako brzo" ili bi mogao tražiti drugi?
i da.. da li je moguće da taj isti laptop nema bluetooth ugrađen??
i imam integriranu web kameru (kao i svaki laptop), ali nema drivera za nju! čak ni windows-i ju ne prepoznaju...
nije mi jasno...
anyway, unaprijed hvala na svakoj pomoći i savjetu!
pozdrav!