Da li imate možda više informacija o Eee PC 1000. Znam samo kakav proc će imati, koliko će koštati u SAD-u i kakav će hard i operativni sustav imati. Da li netko zna kakvu će grafiku imati, kada dolazi u RH i koliko će kod nas koštati?
Eee PC 1000
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.606
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je proc od Eee PC-a 900 imao 900 MHz ovaj ce imat 1000
Edit: Krivo postano, neka mod obriše. Sorry
Eee PC 1000 će imati Intel Atom proc 1600 Mhz. Da li netko zna kada bi se odprilike mogao pojaviti u Hrvatskoj?
jos nije dosao ni 900, a kako stvari stoje, 900 bi eeeveentualno mogao doci na jesen (cca 6-7mj. nakon ostatka svijeta) pa si racunaj za eee 1000 oko proljeca iduce godine
cijena u SAD-u ce biti cca 650-700$. 2 gige rama, harda do 80 gigi. još dok dođe kod nas cijena ce biti strava.
Ma komedija, nema mi gore stvari nego čitat o proizvodu koji je već izašao ili će izaći sljedeći tjedan, mjesec u Amerigo Vespucci državi ili Chao Chao Taiwan državi, a kod nas dođe za 7-8 mjeseci ili više.
Jel ima ovaj Eee 3G modul ugrađen?
Ma komedija, nema mi gore stvari nego čitat o proizvodu koji je već izašao ili će izaći sljedeći tjedan, mjesec u Amerigo Vespucci državi ili Chao Chao Taiwan državi, a kod nas dođe za 7-8 mjeseci ili više.
Jel ima ovaj Eee 3G modul ugrađen?
vidio sam jkkmobile blogu kad su ga rastavili da su ostavili mjesta za 3G modul, a ostavili su i link
na neku ženu koja ga je i ugradila, a računam negdje godinu dana pa ćemo popaliti jedno, taman ujutro kad u wc-u
:P nešto radim
brijem da je to 901 verzija koju su rastavili, malo čudno da tisučica nema a već su predvidjeli to na starom modelu