Dell mini inspirion 1012 softver

poruka: 4
|
čitano: 1.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav, imam dell inspirion mini 1012. može li mi netko odgovoriti koji sve predinstalirani software ide uz njega, osim windows startera. znam da imam dell data online backup, te dell support, ali ima još nešto jer sam obrisao, jer mi zauzima dosta mjesta i troši resurse, pa tko zna molim neka javi.

i, još jedna stvar, obzirom da su je jako mali ekran, pa smeta očima, i stalno u mozzili povećavam font sa ctrl++, ima li neka fora da postavim na defaultno veća slova da kad god sam na netu da mi bude veći font.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U ljetnom bugu imas temu o predinstaliranom softveru. Pod Dellovim prijenosnicima su navedeni: Dell dock, Dell data safe local backup i mcAfee security center, vjerojatno su neki detalji razliciti kod svakog modela, ali to te ceka kod Della (inace Dell je po tome dobio ocjenu 5 (BUG))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dell mini inspirion 1012 softver

Pozdrav CRT, hvala ti na odgovoru. ma sa Revom sam brisao jučer mcafee jer je težio 437 mb, i žderalo mi resurse. ostavio sam i Dell dock, a dell data safe local backup sam obrisao, ne sami program već backup koji mi je on odmah naoravi od mojih dokumenata, a to mi ne treba još jer nisam bio ni imao nikakve dokumente.

no, još jedan sam izbrisao program, mislim da se zove dell data safe online backup. nažalost, nisam siguran jeli se tako zove, i to je ono što me mori, a ne znam bi li sa sistem restorom vratio. vjerojatno bih, ali kako sam skinuo i mcafee-a vratio bi mi i to,a već sam instalirao aviru, pa da ne buidu jadi i konflikti nisam želio to napraviti.

ostavio sam support od dell-a i dell dock.... ako znaš koji je program, znam da je od Della, ali jednostavno ne znam koji je i to me mori da nisam pobrisao nešto što mi uistinu treba.

i ako znaš koji brpj bug-a je to bio, i čime se bavio, jel baš predinstallom od della ili općenito

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Broj BUG-a je 212/213 (dvostruki posto je ljetni) i ima temu koja se opcenito bavi predinstaliranim softverom.

Iskreno, neznam na koji porgoram mislis, ali pokusaj vratit program sa nekim drugim programom (e sad sam ga zakompliciro), tipa Recuva od Piriforma

EDIT: ili, kao što si sam reko, možeš restoreom vratit,   pod uvjetom da prvo makneš aviru, pa onda, nakon restorea McAfeea pa onda opet Aviru (i opet sam ga zakompliciro)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 21:21 (CRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice