Dell Inspiron N7110 ili nesto bolje?

poruka: 13
|
čitano: 5.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop za BF3 ??hitno

Notebook DELL Inspiron N7110

17.3" LED Backlight (1600x900) TFT,

Core i7 Mobile 2630QM,

DDR3 6GB, DVD±RW,

GeForce GT 525M 2GB,

Wi-Fi, BT,

640GB HDD,

Web Cam,

HDMI,

6 cells,

Free DOS,

Croatian Keyboard,

Diamond Black Switch

Dali se isplati uzimat ovaj laptop? ili imate neki bolji prijedlog za gaming laptop? znaci do MAX 6500kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 9:26 (trogiraniin).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dell Inspiron N7110 ili nesto bolje?

Najvise ce se igrat Battlefield 3 ;)

13 godina
neaktivan

I mene zanima taj lap. ili ovaj HP Pavilion dv7-6150em, LS056EA, Intel i5 2410M 2,30 GHz,4GB,17",jel netko ima iskustva sa tom serijom lapopa,meni se svidija na prvi pogled posled,proba sam Asus N73 seriju,ali ima nenormalno uvijanje tipkovnice pa sam odusta od nje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Posto sam procitao dosta losih komentara za ovaj laptop zanima me vasa preporuka koji laptop da kupin da mogu normalno igrat battlefield 3 a da je tu do nekih 6500kn?

Dosta mi je hitno pa ako netko zna molio bih da pomaze :) i mora biti ekran 17
15 godina
neaktivan
Re: Laptop za BF3 ??hitno

???? nitko nema prijedlog / savjet??

14 godina
neaktivan

eventualno neki asus, ali ne znam da li ga mozes po toj cijeni naci

edit: al i dalje ne razumijem odbijanje kupnje HP-a

6770m u pavilionu pojede 525 za doručak

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 12:36 (sweeth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pavilion je 15.6 incha? i kolika mu je cijana?

jel stvarno toliko velika razlika u kvaliteti? zanima me sta mislite kako ce Battlefield 3 ic na DELL-u?

16 godina
neaktivan

Neznam ide li u toj cijeni asus n73sv 17' ja sam svoj platio nešto više,kvaliteta je izuzetna,hlađenje jedno od zaista boljih koje sam vidio,tipkovnica nije problem ali ako ti ne paše tako mekana promjeniš je.Grafika na asusu je bolje od te u dell-u Nvidia GT540M.

Ali moram ti reći da sam se i ja tako zaletio kupio 3 laptopa prije mjesec i nešto dana u nadi da ču se dobro igrati,na kraju sam prodao dva laptopa ostavio sam si N73 i kupio desktop koji pojede bilo kojeg alienware laptop,pa razmisli za te novce ovdje ti mogu neki korisnici predložiti daleko kvalitetniju desktop varijantu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 15:07 (Igor_76).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako mislis da moze da se mijenja tastatura na N73sv? I ja sam kupio taj laptop, i razmisljao sam se izmedju njega i ovog della, al cini mi se da je bolji od Della, pa sam njega izabrao. Al mi se tastatura ne svidja nimalo, nekako je losa. Pisi ako znas neki normalan nacin da je efikasan. Da ti se slucajno nije pojavio i mrtav piksel na njemu, posto vidim po nekim forumima to je mana, a i mene je zadesilo to, bar mi se cini da je to. Svijetla je tacka vise od ostalih.
13 godina
neaktivan

Piso sam ti na ovaj brzi odg. Nzn kako to funkcionise, pa mozes ovdje odg. Ono, kako menjati tastaturu na N73, gdje kupiti to, naruciti, posto ja to nisam nigdje vidio posebno da ima?

13 godina
neaktivan

Realno taj Dell je dosta dobar laptop za te pare, al mislim da je Asus bolji. Ima bolju zavrsnu izradu, aluminijum okolo, upadljiv je dosta, i grafika bolja bar na ovom mom sto je, i ovo ozvucenje...nisam bolje do sad cuo na laptopu. A ostalo, pa sve je to isto, procesor, memorija...sve isti proizvodjaci prave, samo je stvar ukusa. Odes do prodavnice gdje imas obadva, pa uzmes u ruke i vidis koji ostavlja bolji utisak za sledeci dan. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ni slučajno Dell !!!

Ja sam kupio N7110

- i7 2630QM

- 8GB DDR3

- 750 GB HDD

- Nvidia GT525

I imam problema sa grafikom, ustvari ne mogu igrati ni jednu igricu na njemu, ima nekakve probleme sa

driverima sa prebacivanjem između integrirane i diskretne grafike.

Naime Dell N7110 imaju 2 grafike: Intel integriranu i diskretnu Nvidia GT525

I to bi trebalo da funkcionira tako da kada ti pokreneš nešto bezveze da se koristi Intelova grafika a kada

pokreneš nešto jače onda se upali Nvidia GT525.

No to nikada nije profunkcioniralo kako valja i laptop uvijek radi kao na integriranoj grafici. Navodno problem

sa driverima koji u Dell-u još nisu riješili a prave se da nemaju pojima o čemu je riječ.

Zaguglaj malo pa ćeš vidjeti koliko se ljudi žali na te laptope kako ne mogu igrati na njemu igrice koje

su igrali na Celeron procesorima i sa AGP grafikama od 128MB. Smiješno.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop za BF3 ??hitno

Ma pusti price, koristio sam par puta taj laptop, puno je brzi od svakog pavilona iz HP-a, sigurno ali bas sigurno se neces pokajati sto se tice tog laptopa, i ovi sto pricaju da je problem oko prebacivanja int i pci grafike, to je zbog piratskih sistema, takve laptope sto sam ja radio bili su licnencirane Win 7 64 bit Ultimate, znaci prvenstveno na njega ide 64-bitna verzija sistema a za ostalo se ne moras brinuti radi ko podmazano

THX
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice