imam asus K52N, medutim neznam jel mogu iscupati tipke da ocistim ga on mrvica i prasinbe i tak XD help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolje nemoj ''čupat'' tipke van, ako ima netko od susjeda kopmresor pa ga ispušeš ili možeš kupit sprej sa zrakom isto za ispuhovanje prašine.
Ako imaš kist( neki sa finim dlačicama a može i obični ) pa s njim očisti koliko možeš i uzmi neku meku krpu i malo je sa alkoholom navlaži i sa time obriši.
Ispuhivanje je najbolja varijanta, nema te prašine koju nećeš ispuhat. A postoje razna sredistva za čiščenja koja možeš nabavit u info. shopovima.
a mogu ga odmah parkiraati ispod rakete da ga ispuse..hahahhaha XD ma probala sam ali neidu mrvice bas ca i j... me kad ih vidim.. -.-
Radje je izvadi (pronadji na internetu kako se vadi na tvom laptopu) te je ispusi kako je rekao kolega prije mene.

za čišćenje laptoa najčešće se mora cijeli raskopat, ako nemaš iskustva samo ispuši koliko ide, ak su se mrvice "zaljepil" sa iglom ili nečim ih malo poguraj i onda ispuši, a i ovo da prijeđeš sa alkoholom na krpi preko tipki je isto dobro napravit.
ok i hvala vam svima na savjetima :)