Bože, al doslovno ima kineskih mobitela ....

poruka: 4
|
čitano: 1.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bože, al doslovno ima kineskih mobitela iste cijene koji su brzi od ovog laptopa(i imaju vecu rezu).

Neznam dal da ovo stavim u vicmaher podkategoriju  il da se tu svi fino križamo?!

Evo, na prvoj strani omiljenog sajta koji kobajage  pomaze u nalasku jeftinog hardwera diljem i miljem ljepuške naške.

Obriso sam ime ducana da ne reklamiram, al lako se se sazna.
I da ne bi bilo, nasao sam odma i mobitel koji je brzi i jeftiniji.

LENOVO IdeaPad G40-30 - 80FY00GVSCnotebook 14.0"; n2840; 2gb; win8.1

1.699,00 kn

Na lageru
Dostava 19,99 kn
Stavi u košaricu
12 rata bez kamata, 141,58 kn/mjesec
Načini plaćanja
Gdje kupiti
Možda kupim u ****** prodavaonici
Poseban popust:Samo sada, iskoristite priliku i kupite ovaj proizvod online uzdodatnih 5% popusta za sve vrste plaćanja.Vrijedi samo za internet kupnju. Popust traje samo sada, 30.03.2016.
Prilika Laptopi 5g jamstva Veljaca 2016
Iskoristite priliku u *****! 5 godina jamstva na SVE laptope iz Ponude! Prilika traje do 31.03.2016
Pazi sad performanse!!
-------------------------------
Procesor: Intel n2840 2.16GHz
Zaslon: 14.0" HD LED 1366x768
Radna memorija: 2GB DDR3 1333MHz
Tvrdi disk: 250GB
Grafika: Intel HD
Windows 8.1
Boja: crna
Šifra: lud zbunjenog
I , onako, usput, naso sam i mobitel koji pojede ovaj laptop(na prvom kina web shopu(gearbest), ono , nije da sam trazio)
Eto usporedbica, da si neko da truda i jos malo prerovat, mogao bi nac i puno bolje .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB ROM 4G Phablet  -  GRAY 170121703
5.5 inch Android 5.1 Qualcomm Snapdragon 650 64bit Hexa Core 1.8GHz Fingerprint ID 3GB RAM 16.0MP + 5.0MP Cameras FHD Screen $239.89  (1550kn)

Mobitel je ispo jos i 150kn jeftiniji,  znam da je laptop,laptop, ono, mos tipkat, Office i tak to,
al stvarno, ovakvi laptopi su takva pljačka, pa realna cijena bi stvarno bila 999kn il tak nekaj...

Stari 14.0" HD LED 1366x768, valjda najeftinije genericko kuciste, tastatura, stari hardovi 250gb, valjda čupani iz neprodanih XBoxa360 i PS3,2 godine star CPU(Intelova preporucena cijena 100$ :) ,  
pa taj laptop dodje oko 130$ da se napravi(najvise ga odkida Intel s prenapucanom cijenom).

Mislim, ak se ide na jeftini laptop, onda nek stvarno naprave laptop koji ce se prodavat za 999kn i amen, tu vidim neko trziste, ono , low end lap za po WCu i da imas, a sa strane normalan desktop.
Ovo ne kapim kog targetira(mislim, kuzim, "KonzumHG-Spot" raju koja kupuje prezle i procesore u istom ducanu), nit je dost jak da nekaj konkretno odradi, nit za gledat, nit za ono drugo.
Al onda stvarno stavi cijenu 999kn i prodaj ga po Kiosk-cima, ko one MeanIT tablete, ovak je naprosto  pljackanje ljudi koje to ne interesira i nis im ne znace te brojke i slova(a i oni nece nit Office koristit=operativni sustav :Facebook, web browser:WhatsUp).

Ne znam, mislim, šalim se s ovim cijelim postom, al fakt je da stvarno mozes kupit jeftiniji phablet(i kaj je najgore , cak i mozes i nest obavit na njem=mozes kupit mis i tastaturu, i na androidu cak i ima i skoro pa iskoristivih uredskih softwerskih paketa) od laptopa, i to dolazi od lika koji se grozi ove smartphone "kuge" koja se prosirila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Bože, al doslovno ima kineskih mobitela ....
EpicFailGuy kaže...

pa taj laptop dodje oko 130$ da se napravi(najvise ga odkida Intel s prenapucanom cijenom).

Mislim, ak se ide na jeftini laptop, onda nek stvarno naprave laptop koji ce se prodavat za 999kn i amen, tu vidim neko trziste, ono , low end lap za po WCu i da imas, a sa strane normalan desktop.
Ovo ne kapim kog targetira(mislim, kuzim, "KonzumHG-Spot" raju koja kupuje prezle i procesore u istom ducanu), nit je dost jak da nekaj konkretno odradi, nit za gledat, nit za ono drugo.
Al onda stvarno stavi cijenu 999kn i prodaj ga po Kiosk-cima, ko one MeanIT tablete, ovak je naprosto  pljackanje ljudi koje to ne interesira i nis im ne znace te brojke i slova(a i oni nece nit Office koristit=operativni sustav :Facebook, web browser:WhatsUp).

Ne znam, mislim, šalim se s ovim cijelim postom, al fakt je da stvarno mozes kupit jeftiniji phablet(i kaj je najgore , cak i mozes i nest obavit na njem=mozes kupit mis i tastaturu, i na androidu cak i ima i skoro pa iskoristivih uredskih softwerskih paketa) od laptopa, i to dolazi od lika koji se grozi ove smartphone "kuge" koja se prosirila.

I mene je nedavno iznenadilo koliko su u stvari slabi i loši laptopi iz najnižeg cjenovnog segmenta. Nisam pratio taj "razvoj" ali sam bio uvjeren da se nekako hardverski 
razvijaju zajedno sa smartphoneovima, grafičkima, pa i procesorima koje nam BUG ovdje ponekad sramežljivo predstavi u vijestima. Tako je frend pitao mogu li preporučiti 
neki jeftiniji lap s kojim bi mogao ponešto raditi.. reko nema problema sigurno sa svakim možeš što poželiš, p adovraga, mogao si video- montirati emisije na dual core laptopu 
proizvedenom 2005. mora da sad sve leti. A onda sam zbunjen naletio na ovakvu ponudu kakvu ti spominješ. Nevjerojatno koliko su srozali dno ponude, to je sad sve slabiji 
i slabiji hardver. Mislim, ok, vjerojatno su proizvođači skontali da 90% kupaca laptop koristi za mail, fejs, youtube, i web stranice i to valjda može prikazati. Ne baš u lijepoj rezoluciji
ili kvalitetnom zaslonu, ali takvima nije ni bitno. No čitam potom i da su užasno nekvalitetni. "programed failure" im je namješten valjda u dan isteka garancije. A i prije toga
se izliže boja, gumbi gube kontakt, kao i ekran i sve skupa popraćeno slabom baterijom i grijanjem, jer i tako slabi imaju još slabije riješeno hlađenje.  

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Re: Bože, al doslovno ima kineskih mobitela ....

Ma ni to, ne valja to nista.

Surfanje je muka, zakuca browser proc na 100% i ubije sve, 3 dana se otvara bug.hr

ljudi kupe macka u vreci jer im je cijenovno pristupacan i onda krecu muke, steka internet, ovo ono, a zapravo radi proc na 100% nakon svakog klika.

Za teren koristim acer aspire netbook iz 2011.g. koji ima atomca s 4 logicke jezgre i umirem ako moram otvoriti nesto vise od terminala na njemu, konfiguracija necega preko websucelja traje i traje, dobro je to kaj mu i baterija traje oko 4h.

A imam par klijenata koji si nadobudno kupili lenovo stolna racunala gdje je sve nakljukano u monitor. Iako ima jace procove od atomaca, to toliko lose radi(mozda je win10 kriv?) da dobim slom zivaca nakon 2 minute rada s takvim smecem.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
17 godina

Mislim, okej bilo je i nekad, oni notorni netbookovi.. sjećam se one igračke od asusa koja je glumila "laptop"... Asus Eee PC.
Neki su ga kupili misleći da je to ekšli laptop. No sad ovo što nude glumi baš prave laptope, pa čovjeka koji se baš ne udubi u "problematiku" zbuni.
Pa dobro kaže EpicFailGuy, mislim da intel pc u sticku ima negdje tu "snagu" - minus ekran i tipkovnica.
http://www.digitaltrends.com/computing/best-stick-pcs/

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice