kako otkriti dali postoji bluetoth na laptopu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kojem laptopu?..uglavnom svi noviji imaju.. možda ti fali driver pa ne radi...
laptop je lenovo g550, neke drivere sam instalirao ali ne znam jeli to dobro..
po specf. s interenta bi trebao imati
laptop je lenovo g550, neke drivere sam instalirao ali ne znam jeli to dobro..
po specf. s interenta bi trebao imati
Ok, ok kojem OSu se radi, vjerovatno Win 7.
Otiđi na ovaj link:
http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?DocID=HT072728
Odaberi pod category BLUETOOTH AND MODEM, pod OS odaberi svoj OS (XP, Vista, 7) ovisno koji OS koristiš, skini bluetooth driver i instaliraj ga.
Ja imam lenovo 3000 n200 i uvjek muke sa tim bluetoothom..jednostavno prestane raditi..pomaže samo ponovna instalacija drivera..od kad sam na hp-u odmorila sam mozak...
slijedio sam link skinuo ali prilikom instalacije sam vec imao to na laptopu pa sam odabrao overvrite..
sad mi piše "plese turn on or plug in your boloetoth device to continue instalation" kako da sad ukljucim taj bloetoth hm
slijedio sam link skinuo ali prilikom instalacije sam vec imao to na laptopu pa sam odabrao overvrite..
sad mi piše "plese turn on or plug in your boloetoth device to continue instalation" kako da sad ukljucim taj bloetoth hm
Kombinacija tipki FN+F2 ili FN+F5
Kombinacija tipki FN+F2 ili FN+F5
uradim to i pokaže samo wiereless
fn+f5 je kod mene
fn+f5 je kod mene
To je kombinacija za gasit WLAN i palit bluetooth, a isto kombinacija da se ugase i jedan i drugi, probaj par puta, u razmaku od sekunde
evo ti link od uputa za laptop pa pogledaj
pokušavao sam svašta nešto ali nece...vec duže vrijeme se borim s tim pa nikako
Ja imam lenovo 3000 n200 i uvjek muke sa tim bluetoothom..jednostavno prestane raditi..pomaže samo ponovna instalacija drivera..od kad sam na hp-u odmorila sam mozak...
meni radi sve ko podmazano.
Tko zna možda ni nemaš bluetooh na tom laptopu, ima i nekih modela bez bluetootha, kupi ovo i bez brige si.
kako da to otkrijem doznam