Asus N56VZ vs Lenovo Y580

poruka: 3
|
čitano: 1.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Asus N56VZ vs Lenovo Y580

Pozdrav ekipa,

Za koji bi se VI od ova 2 lapotpa odlučili i zašto?

Zanimaju me iskustva vlasnika ovih laptopa.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Asus N56VZ vs Lenovo Y580
limaaa kaže...

Pozdrav ekipa,

Za koji bi se VI od ova 2 lapotpa odlučili i zašto?

Zanimaju me iskustva vlasnika ovih laptopa.

Hvala!

Pozdrav, imam lenovo y580 ( okljaštrenu vreziju: i5, 720p ekran ), glavni problem kod mene je bljutavi touchpad ( najlošiji koji sam probao, na windows 8 on ti služi kao  TS to jest kuži gestikulacije ), dalje MOJ problem je uvijanje tipkovnice oko broja 123 i ostalih tipki oko njih , njije strašno ali kad platiš toliko laptop očekuješ da je besprekoran, šarke ekrana su slabe ( ekran ne pada ali jbg nije zategnuto kako treba a sad da li je to do tvornice ili defekt neznam bitno da stoji kad ga postavim u određen položaj ),jamstvo samo godinu dana, ekran je koma ( tj. kutevi gledanja ). A sad dobre stvari: tišina tišina tišina, superiorno hlađenje, dodatne funkcijske tipke ( OKR, MUTE I preset ekrana ), zvuk je jedan od najboljih današnjice što se može pronać u laptopima ali kod određene muzike čuje se nedostatak sub-a meni ne smeta ali nekoj picajzli ... jbg, kad ga sklopiš nema uvijanja laptopa tj čvrstina izrade, čvrsti USB portovi, malo bulky izgled ali kod mene to nije bilo presudno.. mogao bih još pisat kilometarske tekstove ali  ne da mi se. E sad da li sam požalio što sam ga kupio... HMMM ja mislim da mogu opet bi kupio isti ( ali i7, full HD ekran, mada ga mislim zamijenit za full hd kad istekne garancija) jer je jednostavni best buy za svoju kategoriju. Cheers

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan
Re: Asus N56VZ vs Lenovo Y580

Hvala na odgovoru!

Ja sam prvo mislio uzeti Y580, jaču verziju sa i7 procesorom i full hd, ali mi je na žalost pre skup. Najjeftinije što sam našao je 8000 kn za gotovinu. Ja bi uzimao na rate, pa bi me izašao 8700 kn, što mi je ipak previše. Za 7000 kn se može naći slabija verzija, sa i5 procesorom, ali nije full hd.

Što se tiće Asus-a N56VZ, slabija verzija sa i5 procesorom ima full hd i može se naći za 7200 kn na rate, što mi je prihvatljivo (više od toga ne bi dao za laptop).

Ali čitao sam da ima katastrofa touchpad i da ljudi imaju dosta problema sa njime. Ima tko iskustva sa time?

Može li mi netko preporučiti još neki multimedia laptop do 7000 kn?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice